George Clooney om den kongelige babyen: – Han stjal oppmerksomheten fra meg!

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 10.05-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Foto: Valerie Macon/AFP, Dominic Lipinski/AP

Den spøkefulle Hollywood-stjernen har bursdag på samme dag som lille Archie.

George Clooney (58) og kona Amal (41) er gode venner av prins Harry og hertuginne Meghan, og var blant de heldige som var invitert til deres storslåtte bryllup i fjor.

For noen dager siden fikk Meghan og Harry sitt første barn, en liten gutt ved navn Archie. Det nye tilskuddet i den kongelige familien ble født på samme dag som Clooney fylte 58 år, noe han synes var litt dårlig timing.

Les også: Clooney forsvarer hertuginne Meghan

På premieren til sin egen serie, «Catch 22», fleipet Clooney med en reporter fra Entertainment Tonight om at den kongelige babyen fikk mer oppmerksomhet enn ham.

– Det var litt irriterende, for den ungen stjeler oppmerksomheten fra meg! Dette var min dag! Jeg har allerede bursdag på samme dag som Orson Welles og Sigmund Freud, sa han lattermildt.

Til tross for sammentreffet med bursdagene, fortalte stjernen at han var glad på venneparets vegne.

– Jeg er veldig glad, de er et flott par, så det er veldig spennende, sa han.

Hollywood-veteranen har hatt en lang karriere som skuespiller, og ble først kjent gjennom serien «Akutten». Nylig kom det frem at han skulle gjøre TV-comeback med serien «Catch 22».

Les også: George og Amal Clooney fikk tvillinger

Han har selv tvillinger med kona Amal, men til tross for dette, har mange spekulert i om han kommer til å bli gudfar for nyfødte Archie. I et annet intervju med Jimmy Kimmel, avkreftet han disse ryktene.

– Jeg burde ikke være gudfar, jeg er far til tvillinger og jeg klarer så vidt det. Jeg kommer ikke til å bli gudfar, det kan jeg love deg. Jeg burde ikke være noen sin gudfar, spøkte han. 

Se intervjuet her: 

DEL

FØLG OSS