Hertuginne Kate (37) hedret prinsesse Diana med elegant antrekk

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.06-2019
  • Oppdatert: 19.06-2019
Fra venstre: Prinsesse Diana med lille prins Harry og William i 1995. Til høyre: Hertuginne Kate og dronning Maxima av Nederland tidligere denne uka. Foto: Johnny Eggitt/AFP, Steve Parsons/AP

Den britiske hertuginnen var slående lik den folkekjære prinsessen.

Prinsesse Diana var ikke bare kjent for sin varme og folkelige personlighet, men også for sin elegante klesstil.

Hertuginne Kate og Meghan fikk aldri møtt prinsesse Diana, men de to hertuginnene har ved flere anledninger hyllet henne på diskrete måter.

På mandag var hertuginne Kate tilstede på paraden «Order of the Garter» i Windsor, som blir ansett som en av de viktigste ridderordenene i England.

Les også: Her var prinsesse Diana i Oslo

Spesielt interesserte kunne se at hertuginnen hadde på seg et antrekk som var veldig likt et antrekk prinsesse Diana hadde på seg i 1995.

I likhet med den ikoniske prinsessen, hadde hertuginne Kate på seg en feminin, hvit kjole med sorte detaljer og en stor, rund hatt.

(Saken fortsetter under) 

/

Kåpen er signert designeren Catherine Walker, som var en av Dianas favorittdesignere. De store perleøredobbene pleide faktisk å tilhøre Diana, ifølge Daily Mail.

Les også: Hit drar de kongelige på ferie

De som følger ekstra nøye med, vet at det ikke er første gang en av de britiske hertuginnene hedrer sin avdøde svigermor.

Både hertuginne Kate og Meghan har stadig vekk på seg detaljer som kan minne om den stilfulle prinsessen. Les mer: Slik hyller hertuginnene prinsesse Diana

DEL

FØLG OSS