Adele skiller seg fra ektemannen etter tre år

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 13.09-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
-AFP

Den britiske popsangeren Adele (31) skilles fra ektemannen etter tre års ekteskap. 

Det britiske popfenomenet tok verden med storm da hun som 21-åring gav ut debutalbumet «19» i 2008, og har gjort seg bemerket med sanger som «Rolling into deep», «Hello» og James Bond-låten «Skyfall».

Les også: Gwyneth Paltrows nakenbilde får nettet til å koke

Stormfullt har også ekteskapet mellom henne og Simon Konecki (45) vært. De gikk fra hverandre for fem måneder siden. De ble sammen i 2011 og giftet seg i all hemmelighet i 2016. Nå har hun søkt om skilsmisse etter mindre enn tre års ekteskap, skriver People Magazine.

Les også: Kikki Danielsson avslører: Lever i ufrivillig sølibat

Sammen har de sønnen Angelo (6). Det er trolig ikke bare barnefordeling som Adele og Simon må diskutere. Ettersom de ikke har inngått en ektepakt må trolig Adeles store formue fordeles mellom partene.

Den britiske avisen The Mirror, hevder at Adele haren formue på 1,6 milliarder kroner, og må sannsynligvis dele halvparten med eksmannen.

Les også: Michelle Pfeiffer: - Jeg blir helt skjelven

DEL

FØLG OSS