Datteren til Sarah Ferguson og prins Andrew er forlovet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.09-2019
  • Oppdatert: 27.09-2019
Prinsesse Beatrice og Edoardo Mozzi.Foto: Prinsesse Eugenie/Reuters

Prinsesse Beatrice (31) og den italienske eiendomsmagnaten Edoardo Mozzi (36) gifter seg neste år. 

I 2018 ble det holdt to storslåtte bryllup i den britiske kongefamilien da både prins Harry og prinsesse Eugenie giftet seg.

Og nå er det igjen duket for bryllup i Storbritannia. Nå er det datteren til Sarah Ferguson (59) og prins Andrew (59), prinsesse Beatrice, som har forlovet seg. Det skriver Kensington Palace i en pressemelding.

Les også: Prinsesse Beatrice viste frem den nye kjæresten

Paret forlovet seg under en ferie til Italia tidligere denne måneden. Det britiske kongehuset skriver at bryllupet blir holdt i 2020, og at flere detaljer om bryllupet kommer senere.

I pressemeldingen forteller prinsesse Beatrice og Edoardo Mozzi at de er overlykkelige over å kunne kunngjøre sin forlovelse.

(Saken fortsetter under) 

«Vi er begge så spente på å starte dette eventyret sammen, og kan ikke vente til å begynne livet som et ektepar. Vi har så mange like interesser og verdier, og vet at dette kommer til å være et godt grunnlag for årene som kommer», uttaler de.

Les også: Tilbakeblikk: Her var prinsesse Diana i Oslo

Her til lands er det kanskje moren til Beatrice, Sarah Ferguson, som er mest kjent. Hun var i en periode sammen med den norske frossenmatkongen Geir Frantzen. Ferguson har også blitt kjent for skandalene som skjedde mens hun var gift med prins Andrew.

Etter det britiske kongehuset kunngjorde forlovelsen, skrev Ferguson på Twitter at hun var stolt av datteren og sin nye svigersønn.

(Saken fortsetter under) 

«Jeg vet hva en mor føler, så jeg gråter noen gledestårer. Jeg er så stolt over disse fantastiske nyhetene. Andrew og jeg er bare de heldigste menneskene noen gang som får ha to så flotte svigersønner», skriver hun.

Les også: Britisk prinsesse deler nye bilder før bryllupet

Edoardo Mapelli Mozzi er direktør for eiendomsselskapet Banda Property, ifølge Companies House. Han har et barn fra et tidligere ekteskap.

Mozzi har vært en venn av den britiske kongefamilien i mange år, men begynte å date prinsesse Beatrice i 2018.

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS