Celiné Dion snakker ut om kritikken: – Jeg har alltid vært veldig tynn

NTB

  • Publisert: 30.09-2019
  • Oppdatert: 30.09-2019
Jacques BoissinotNTB kultur

Celiné Dion flekset bicepsen og sa «er det noe galt med kroppen min?» da en journalist spurte hvordan hun taklet alt kroppsfokuset.

Dion (51) er vant til å bli kritisert for sin slanke figur, fortalte hun til Entertainment Tonight da hun gjestet Quebec i hjemlandet Canada med sin Courage Tour – som tar henne til Norge neste sommer.

Les også: Slik gikk det med sønnen til John Lennon og Yoko Ono

I forrige uke måtte hun utsette fire konserter på grunn av et virus i halsen, fordi legene gav henne streng beskjed om å hvile i to uker. Men i intervjuet fastslår Celiné Dion at hun lever sunt.

– Jeg danser ballett. Jeg gjør mye stretching og jeg trener fordi det hjelper kroppen, hodet og sjelen min.

Les også: Celine Dion ble enke i 2016: - Jeg er ikke klar for å treffe en ny mann

Hun medgir at hun var rundere i ansiktet da hun var 12 år, men påpeker:

– Du har mer fett når du er yngre. Men jeg har alltid vært veldig tynn.

Samtidig har ikke Celiné Dion levd hele livet i rampelyset uten å ha innsett noen viktige ting – blant annet at det er en bransje fylt med kritiske stemmer, sier hun til ET:

– Ønsker du ikke å bli kritisert, er du på feil sted. Jeg tar med meg det positive. Det som ikke er bra for meg, legger jeg bak meg. Jeg lar managementet mitt håndtere det, og hvis det sårer noen, vil de ordne opp. Jeg må fokusere på hva som er riktig for meg, hvordan jeg har det og sist, men ikke minst: Du kan ikke gjøre alle til lags, sier den tøffe trebarnsmoren, som ble enke for tre år siden.

Les også: Jahn Teigen: - Jeg gikk rett i kjelleren

DEL

FØLG OSS