Anna Anka fikk brutalt råd av legen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.10-2019
  • Oppdatert: 11.10-2019
Anna Anka har flere ganger vært åpen om sin kamp for å få se barna sine igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Legen til den svenske Hollywood-fruen skal ha bedt henne om å skrive ned fordelene ved å ha mistet omsorgsretten for barna sine. – Jeg fikk lyst til å slå ham i hodet, sier hun. 

Anna Anka (48) ble kjent for sin frittalende personlighet og glamorøse liv i serien «Svenske Hollywoodfruer».

Hun har datteren Ellie (17) sammen med eksmannen Louis Yeager, og sønnen Ethan (14) med den kjente sangeren Paul Anka (78).

Les også: Anna Anka hevder ekteskapet med Paul Anka var en bløff

For noen år siden kom det imidlertid frem at hun hadde mistet omsorgsretten for begge barna. I podkasten «Framgångspodden» forteller hun om savnet etter Ellie og Ethan til programleder Alexander Pärleros.

Ble sjokkert av legens råd

– Det verste man kan gå gjennom som forelder er å miste sitt barn. Jeg tror ikke det finnes noe verre i livet, og det er det som slår deg hardest som person. Vil du virkelig knuse en person så er det gjennom å ta barna fra dem, sier hun.

Etter å ha mistet omsorgsretten, skal Anka ha blitt rådet av legen sin til å skrive ned hundre fordeler ved å ha mistet barna sine. Det gjorde henne veldig opprørt. 

–  Når han sa det, så fikk jeg lyst til å slå ham i hodet. Jeg sa: «Hvordan kan du sitte og si at det finnes noen fordeler ved det, er du helt dum i hodet?», sier hun i podkasten. 

Etter hvert skjønte Anka at legen bare prøvde å få henne til å se mer nøytralt på situasjonen sin. 

– Jeg lærte meg at det fantes fordeler ved at jeg mistet omsorgsretten. Når man finner like mange fordeler som ulemper, så får man ikke den vonde følelsen, for den blir nøytralisert, sier hun. 

Prøver å få barn igjen

Den svenske Hollywoodfruen mistet omsorgsretten for datteren Ellie i 2015, ifølge TV2. To år senere mistet hun retten til å se sønnen Ethan.

– Det er den beste dagen i livet mitt. Dette handlet bare om å beskytte Ethan, sa eksmannen hennes Paul Anka til Page Six den gang.

Les også: Anna Anka forteller om frieriet: – Perfekt

Anka har tidligere sagt til svenske Hänt at hun ikke har prøvd å ta kontakt med barna sine fordi hun er redd for at fedrene deres skal anklage henne for noe som ikke stemmer.

Nå har imidlertid Anka funnet kjærligheten igjen med svenske David Johansson (28). De forlovet seg i mars i år, og i august fortalte paret til Nettavisen at de prøver å få barn. 

DEL

FØLG OSS