Anna Anka hevder ekteskapet med Paul Anka var en bløff

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 25.09-2019
  • Oppdatert: 06.01-2020
Paul og Anna Anka under et veldedighetsarrangement i 2008. Foto: Fred Prouser/Reuters

– Jeg ville aldri være sammen med han fra starten av, avslører den svenske Hollywoodfruen. 

Anna Anka (48) er mest kjent for å ha vært med i første og tolvte sesong av den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

I første sesong var hun var hun gift med den amerikansk-canadiske sangeren Paul Anka (78), men nå hevder hun at ekteskapet deres var en løgn.

I en samtale med Alexander Pärleros i den svenske «Framgångspodden» forteller Anka hvorfor hun likevel ble sammen med sangeren.

Les også: Dette gjorde de svenske Hollywoodfruene før

– Jeg ville ikke være sammen med han fra starten av. Jeg var i en annen relasjon når jeg jobbet for han. Men så ble det sånn at jeg turte ikke å si nei til ham, og vi hadde sex fordi jeg ikke turte å stå opp for meg selv, sier hun.

Tidlig på 2000-tallet ble Anka gravid. I podkasten hevder hun at grunnen til at hun giftet seg med Paul var fordi han ikke ville ha barn utenfor ekteskapet.

– Jeg visste at hele livet mitt var basert på en løgn. Og så kjente jeg en så fryktelig skam fordi jeg følte at jeg løy til familien og vennene mine, sier hun.

Paul Anka er kjent for sin karriere som sanger og låtskriver. Han har blant annet skrevet tekstene til klassikere som «She's a Lady» og Frank Sinatras «My Way».

Les også: Maria Montazami avslører utroskap

Svenske Expressen har vært i kontakt med Paul Anka, som avviser alle påstandene til ekskona.

– Det er nonsens sier han, og legger til at han håper Anka beskytter det ryktet hun har igjen.

Nå smiler imidlertid lykken igjen til den frittalende Hollywoodfruen. I mars i år kom det frem at hun har funnet kjærligheten igjen og forlovet seg med svenske David Johansson (27).

De møttes gjennom felles venner i 2017.

DEL

FØLG OSS