Hollywood-skuespiller forlovet med 39 år yngre student

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 22.10-2019
  • Oppdatert: 22.10-2019
Rich PolkAFP

«Kjærligheten kjenner ingen alder» er et ordtak som den amerikanske skuespilleren Dennis Quaid etterlever.

Dennis Quiad (65) gikk ned på kne Hawaii og fikk ja av sin 39 år yngre kjæreste Laura Savoie (26). Hun er doktorgradstudent ved University of Texas, skriver US Weekly.

Frieriet skjedde mens paret skulle ta en selfie på ferie på paradisøya Hawaii. Han hadde planlagt frieriet i havannen måned, men det gikk ikke helt som planlagt.

– Det skjedde spontant. Jeg hadde ringen i lomma og tok opp ringen og holdt den foran kameraet og spurte hun ville gifte seg med meg, forteller den nyforlevde skuespilleren i samme intervju.

Når skuespilleren og studinnen smis i Hymens lenker vil det være hans fjerde ekteskap. Han har blant annet vært gift med den amerikanske skuespilleren Meg Ryan (57). De var gift i ti år og har sønnen Jack (27) sammen. Han er ett år eldre enn farens fremtidige kone.

Dennis Quiad er kjent fra filmer som «Foreldrefellen» fra 1998 og «Traffic» fra år 2000. Han er lillebror av mer kjente Randy Quiad (69 som blant annet er kjent for rollen som Fetter Eddie i «Hjelp vi er på ferie»-serien med Chevy Chase (76) i hovedrollen Clark Griswold.

DEL

FØLG OSS