Pikant avsløring: Hevder John F. Kennedy var hos elskerinnen da kona fødte

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 26.10-2019
  • Oppdatert: 27.10-2019
ArkivNTB scanpix

Artist Carly Simon skriver bok om hennes forhold til Jacqueline Kennedy og deler historier som ikke har vært kjent for offentligheten.

Det er skrevet mye om alle de utenomekteskapelige affærene til president John F. Kennedy som ble myrdet i 1963. Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, og flere av sekretærene i det hvite hus.

Men at han faktisk var med en av elskerinnene da kona lå på fødestuen, er nytt. Det skriver artist og forfatter Carly Simon (74) i sin nye bok «Touch by the sun». Hun er mest kjent for 70-tallshiten «You´re so vain». 

/

Carly Simon (t.h.) skriver bok om hennes forhold til Jackie Kennedy.

Boka beskriver hennes forhold til Jacqueline «Jackie» Kennedy, senere Onassis.

Ble nære venner

Carly og «Jackie» ble venner på begynnelsen av 80-tallet, og fikk et nært forhold frem det aller siste da Jackie døde av kreft i 1994. Da var Carly Simon en av de få vennene som var sammen med den tidligere presidentfruen på dødsleiet.

Les også: Kronprinsesse Mary flytter til Sveits med barna

Selv turte Carly Simon aldri å ta opp John F. Kennedy, men det hendte at Jackie åpnet uoppfordret om hennes drepte mann, og også om affærene hans.

– Hun brydde seg ikke så mye om dem som hun kunne ha gjort. Hun visste at han elsket henne høyt, langt høyere enn noen av elskerinnene, sier Carly Simon i et intervju med NBC.

Les også: Dronning Elizabeth kjører uten lappen

Det var likevel en gang presidenten virkelig såret sin kone.

– Da hun lå på Da hun lå på fødestua med ett av barna, mens han var sammen med en elskerinne vet jeg at hun ble veldig såret, sier Carly Simon i samme intervju.

Dødfødt

Kennedy var i følge New York Post til stede ved fødselen for alle de tre barna sine.

/

President John F. Kennedy sammen med kona Jackie og barna John Jr. (3) og Caroline (5). Bildet er tatt etter begravelsen til presidentens far 14. April 1963.

Caroline Kennedy (62), John F. Kennedy jr, som ble født i i 1960, som døde i en flystyrt som 38-åring i 1999. Det tredje barnet, Patrick ble født i 1963, men levde bare i to dager. Han kom til verden bare to måneder før John F. Kennedy ble skutt og drept i Dallas.

Les også: Donald Trumps glemte TV-opptredener

I følge Washington Post ventet John og Jackie et barn i 1956, men barnet døde i mors mage. I denne fødselen var ikke John F. Kennedy til stede, men befant seg heller på en yacht i Middelhavet.

DEL

FØLG OSS