– Richard Gere (70) venter sitt andre barn med Alejandra Silva (36)

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.11-2019
  • Oppdatert: 06.11-2019
Richard Gere og Alejandra Silva under et arrangement i New York i april. Foto: Angela Weiss/AFP

Hollywood-skuespilleren fikk sitt første barn med sin spanske kone i februar. Nå skal enda et familiemedlem være på vei. 

Gere møtte den spanske reklameagenten i Italia i 2014, og siden har det gått i ett for det forelskede paret.

De giftet seg i fjor sommer, og fikk sønnen Alexander sammen i februar i år. Nå skal Alejandra Silva være gravid igjen, ifølge det spanske magasinet Hola.

Magasinet skriver at Silva er mer enn tre måneder på vei, men paret selv har så langt ikke bekreftet om dette stemmer.

Les også: – Tror ikke «Pretty Woman» kunne blitt laget i dag

Barnet blir deres andre sammen, men begge har også barn fra tidligere ekteskap. Gere har sønnen Homer (19) sammen med sin ekskone Carey Lowell og Silva har sønnen Albert (6) sammen med eksmannen Govind Friedland.

Paret møttes i Positano i Italia i 2014, fordi Gere bodde på et hotell som familien til Silva eier. De har hele tiden vært hemmelighetsholdne rundt forholdet sitt, men i år fortalte Silva om deres første møte til Hello Magazine.

– En venn av oss introduserte oss for hverandre, vi så på hverandre og følte en sterk kjemi. Vi klarte ikke å slutte og se på hverandre den kvelden, og siden da har vi vært sammen, sier hun.

Les også: Ti kjendispar som trosset aldersforskjellen

Richard Gere er buddhist, og før de giftet seg, konverterte Silva til buddhismen. Han er 34 år eldre enn henne, men de lot ikke aldersforskjellen hindre dem.

– I dette livet måtte det bli sånn. Han har lovet meg minst 20 gode år! Jeg må innrømme at han har mer energi enn meg, han er mye mer aktiv. Jeg synes det er vanskelig å holde følge med han, sier Silva til Hello Magazine.

DEL

FØLG OSS