Julia Roberts om «Pretty Woman»: – Tror ikke den kunne blitt laget i dag

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.03-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Richard Gere og Julia Roberts i «Pretty Woman» . Foto: NTB scanpix

Den Oscar-belønnede skuespilleren snakker ut om den romantiske komedien som gjorde henne berømt. 

«Pretty Woman» kom ut i 1990, og gjorde Julia Roberts verdensberømt over natten. I ettertid har hun spilt hovedrollen i kjente filmer som «Notting Hill» (1999) og «Erin Brockovich» (2000), og nå er hun aktuell i filmen «Ben Is Back».

I et intervju med The Guardian i forbindelse med den nye filmen, ble hun spurt hvordan «Pretty Woman» ville sett ut hvis den ble laget nå, 29 år etter.

– Jeg tror ikke man kunne laget den filmen nå. Det er så mange hull ved den historien, men jeg tror ikke det hindrer folk i å kose seg med den for det, sier hun.

Les også: Julia Roberts-artikkel går viralt etter grov skrivefeil

I «Pretty Woman» spiller hun luksusprostituerte Vivian Ward som forelsker seg i den rike forretningsmannen Edward Lewis (Richard Gere).

Til The Guardian forteller hun at det var helt tilfeldig at hun fikk rollen som Vivian Ward, og at åtte andre kjente skuespillere takket nei før henne.

– Det handler virkelig ikke om talent, spesielt på starten. Det handler om flaks – og om å ha nok vett til å utnytte seg av den flaksen, sier hun.

Les også: Richard Gere (69) har blitt far

Pretty Woman ble en enorm publikumssuksess da den kom ut, men verken Roberts eller Gere har virket så positive til filmen i ettertid.

I et intervju i 2012, skuffet Gere fansen da han sa at han hadde glemt hele filmen.

– Det er filmen jeg liker minst. Folk spør meg om den filmen, men jeg har glemt den. Det var en fjollete romantisk komedie, uttalte han. 

DEL

FØLG OSS