Meghan og Harry dropper jul med kongefamilien

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 14.11-2019
  • Oppdatert: 14.11-2019
Hertugparet har feiret julen sammen med resten av kongefamilien de siste to årene. Foto: Paul Ellis/AFP

Den nybakte familien skal feire julen med moren til Meghan. 

De siste ukene har det blitt spekulert i om det britiske hertugparet kommer til å droppe julefeiringen på Sandringham, og i en uttalelse til People bekrefter Buckingham Palace ryktene.

– De kongelige høyhetene kommer til å feire julen som en ny familie med hertuginnens mor, Doria Ragland. Beslutningen er i tråd med hva andre medlemmer av kongefamilien tidligere har gjort, og har fått støtte fra Hennes Majestet Dronningen, heter det i uttalelsen.

De to siste årene har paret feiret jul med kongefamilien på i familiehjemmet i Sandringham i Norfolk. Meghan og Harry fikk sønnen Archie i mai, og dette blir deres første jul som familie.

Les også: Meghan om sitt nye liv: – De gjør det ikke lett

Meghans mor bor i Los Angeles, men Buckingham Palace har ikke sagt noe om det er her de kommer til å feire julen.

Hertuginne Kate og prins William har også tidligere brutt tradisjonen med å feire julen med kongefamilien.

Etter hertuginne Meghan ble en del av kongefamilien, begynte det å gå rykter om at de to kongelige parene ikke gikk så godt overens.

I slutten av oktober bekreftet prins Harry at han ikke hadde like mye kontakt med broren sin som før.

Les også: Prins Harry og Meghan hinter om flytteplaner

– Vi går definitivt forskjellige veier, men jeg vil alltid være der for ham, slik jeg vet at han alltid vil være der for meg, sa han i et intervju med ITV.

I det samme intervjuet innrømmet Meghan at det hadde vært vanskelig å venne seg til det enorme mediekjøret rundt henne og prins Harry.

– Det har vært en kamp som kommer på toppen av det å være nygift, nybakte småbarnsforeldre og det å være kvinne. Det har ikke vært mange som har spurt meg om hvordan jeg har det, sier hun i intervjuet.

DEL

FØLG OSS