Prins Harry og Meghan hinter om flytteplaner til Sør-Afrika

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 21.10-2019
  • Oppdatert: 21.10-2019
PoolReuters

Prins Harry og hertuginne Meghan føler seg utsatt for svertekampanjer i britiske tabloidaviser og forholdet til William og Kate har surnet.  Nå vurderer de å flytte for å få ro.

Det har stormet rundt prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) det siste året. Paret har fått hard medfart i britiske tabloidaviser og føler seg utsatt for en svertekampanje. Det har gått så langt at de har varslet rettslige skritt mot den britiske avisen Mail on Sunday.

Les også: Dette tjente hertuginne Meghan før hun ble kongelig

– Jeg mistet moren min, og nå står jeg og ser på at kona mi er blitt et offer for de samme kraftfulle kreftene, har Prins Harry skrevet på sitt nettsted. 

Saken er omtalt tidligere på Startsiden.

I en ny dokumentar «Harry & Meghan: En afrikansk reise» som ble sendt på den britiske TV-kanalen ITV letter Meghan på sløret om hvordan hun har opplevd den massive oppmerksomheten:

– Det har vært en kamp som kommer på toppen av det å være nygift, nybakte småbarnsforeldre og det å være kvinne. Det har ikke vært mange som har spurt meg om hvordan jeg har det, sier hun i dokumentaren.

Hinter om «Brexit»

I dokumentaren hinter paret om at de vurderer å forlate London til fordel for Cape Town.

– Jeg føler meg mer som meg selv i Afrika, sier prinsen i dokumentaren «Harry & Meghan: En afrikansk reise» som ble sendt på den britiske TV-kanalen ITV.

Og la til: 

– Jeg vet ikke hvor i Afrika vi kunne bodd for øyeblikket, men vi kom akkurat tilbake fra Cape Town. Det ville vært et utrolig sted for oss å ha basen vår, skriver Harpers Bazaar.

Vil vie livet til Afrika

Harry og Meghan har et bankende hjerte for naturvern i Afrika, og forteller i samme dokumentar at de kunne tenke seg å bidra til til å bedre forholdene på det afrikanske kontinentet.

Les også: Dronning Elizabeth ser etter ny butler – tilbyr minimal lønn

– Vi vil vie resten av livet vårt til naturvern, med et spesielt fokus på Afrika. Det er mye som må gjøres. Problemene er store, men det ligger et stort potensial for å finne gode løsninger, sa han i samme dokumentar.

Les også: Kronprinsesse Mary flytter til Sveits med barna

Bekrefter ryktene om et dårligere forhold til William

Lenge har britiske medier spekulert i om forholdet mellom Prins Harry og storebror William har surnet. Nå bekrefter Harry spekulasjonene i samme dokumentar.

Prince

Prins William og hertuginne Kate

– Som brødre har man gode dager og dårlige dager, sier Harry i dokumentaren.

Han påpeker at de er i ferd med å gå forskjellige veier.

– Vi går definitivt forskjellige veier, men jeg vil alltid være der for ham, slik jeg vet at han alltid vil være der for meg, sier prins Harry.

DEL

FØLG OSS