Meghan Markle om sitt nye liv: – De gjør det ikke lett

NTB

  • Publisert: 17.07-2019
  • Oppdatert: 17.07-2019
Her er møtet mellom Pharrell Williams og hertugparet prins Harry og Meghan under Europa-premieren på "Løvenes konge" 14. juli. Foto: Reuters

Meghan Markle kom med et avslørende utsagn da hun ektemannen prins Harry var på «The Lion King»-premiere i London.

Da paret møtte Pharrell Williams, roste han dem for forholdet deres. Det viser en ny videosnutt delt på Twitter , skriver Daily Mail.

– Så glad for ekteskapet deres. Kjærlighet er fantastisk. Ikke ta det den betyr i dagens klima som en selvfølge. Jeg ville bare si til dere hvilken betydning den har for så mange av oss, sa Pharrell Williams.

Det er da Meghan Markle svarer varmt:

– Takk skal du ha, de gjør det ikke lett.

Entertainment Tonight, som omtaler filmklippet, mener hun sikter til all den negative behandlingen i pressen hun har vært gjenstand for i senere tid.

Les også: Meghan og Harry deler tidligere usette bilder fra bryllupet

«The Lion King» skal være en felles favoritt for Meghan Markle og prins Harry, og de skal ha hatt Elton John som spilte «Circle of Life» i bryllupet deres. Harry skal ha sett filmen mer enn 20 ganger, er det sagt.

Det rojale ekteparet er også nykommere på bladet Times liste over de 25 mest betydningsfulle personene på internett – med over ni millioner følgere på sin Instagram-konto.

Se video: Her viste Meghan og Harry frem den lille sønnen for første gang: 

DEL

FØLG OSS