Dette er Gwyneth Paltrows frekke julegavetips

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.11-2019
  • Oppdatert: 19.11-2019
Gwyneth Paltrow deler stadig vekk tips og anbefalinger på sin nettside Goop. Foto: Valerie Macon/AFP

Glem sokker – Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow anbefaler fansen å kjøpe håndjern og pisk til jul.

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) startet livsstilnettsiden Goop i 2008, og i ettertid har hun fått mye kritikk for rådene hun gir leserne sine.

Paltrow har blant annet anbefalt leserne å dampe vaginaene sine , å sitte i badstuen for å kurere influensa og å bruke levende bier som en form for akupunktur .

Les også: Gwyneth Paltrow åpner opp om å bli eldre

Nå har hun lagt ut flere julegaveguider på sin nettside. Under guiden «The Ridiculous but Awesome Gift Guide» anbefaler Paltrow leserne mange julegaver litt utenom det vanlige.

På listen finner man blant annet et BDSM-sett til rundt 12.000 norske kroner. Settet inneholder en øyemaske og armbånd i skinn.

/

BDSM står for Bondage, Dominance, Sadism, Masochism. 

Under det dristige julegavetipset står det at settet er «laget for å tilfredsstille». På listen «The Lovers Gift Guide» anbefaler Paltrow håndjern i 24 karat gull og en pisk i semsket skinn.

Blant de andre gavene på lista er en brannslukker i messing til rundt 2000 kroner og en Louis Vuitton-koffert til over 45.000 kroner.

Les også: Gwyneth Paltrows nakenbilde får nettet til å koke

Etter prinsesse Märtha Louise offentliggjorde forholdet til Durek Verrett, har Gwyneth Paltrow også blitt omtalt mye i norske medier.

Hun er en kunde av den selvutnevnte sjamanen, og har flere ganger skrytt av vennskapet deres på Instagram.

I sommer ble også Märtha Louise kjent med Paltrow, da hun var på ferie med Durek i USA

Gwyneth Paltrow vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i 1998 for filmen "Shakespeare in love". Hun har tidligere vært gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (42). De har barna Apple (15) og Moses (13) sammen.

DEL

FØLG OSS