Danmarks kongelige tvillinger fyller ni år

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.01-2020
  • Oppdatert: 08.01-2020
Prins Vincent og prinsesse Josephine flyttet nylig til Sveits med moren kronprins Mary og sine to eldre søsken. Foto: H.K.H. Kronprinsessen/Det danske kongehus

Onsdag har prins Vincent og prinsesse Josephine bursdag, og i den anledning har det danske kongehuset delt nye bilder av dem. Se hvordan de ser ut nå!

Prins Vincent og prinsesse Josephine ble født 8.januar 2011, og nå er de ni år. Hittil har de gått på Tranegårdsskolen i København, men tidligere denne måneden flyttet alle de danske kronprinsbarna til Sveits for å gå på kostskole.

Moren deres, kronprinsesse Mary (47), ble også med på flyttelasset. Ifølge danske TV2 kommer kronprins Frederik (51) til å besøke dem i Sveits mellom sine kongelige oppdrag. Skoleoppholdet skal vare i 12 uker.

Les mer: Kronprinsbarna begynner på skole i Sveits

Bursdagen til tvillingene blir derfor ganske annerledes dette året. Det danske kongehuset har ikke sagt noe om hvordan de skal feire bursdagen, men de har derimot delt nye bilder av det søte tvillingparet. Bildene er tatt av kronprinsesse Mary.

(Saken fortsetter under)

/
/

Prins Vincent og prinsesse Josephine skal gå på den internasjonale skolen Lemania-Verbier sammen med sine to eldre søsken, prins Christian (14) og prinsesse Isabella (12).

Det danske kongehuset har tidligere uttalt i en pressemelding at de ville at barna deres skulle gå på skole i utlandet for å gi dem «en felles opplevelse i et internasjonalt miljø». 

Les også: Prins Joachim og familien flytter til Sveits

 

DEL

FØLG OSS