Programleder raser mot Meghan og Harry

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.01-2020
  • Oppdatert: 13.01-2020
Meghan og Harry under etter et kongelig besøk forrige uke. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP

Den britiske programlederen Piers Morgan kritiserer paret og kaller dem for «to skamløse, bortskjemte drittunger».

Det har stormet rundt prins Harry og hertuginne Meghan den siste tiden. Forrige uke fortalte de at de hadde bestemt seg for å trekke seg tilbake fra fremste rekke i det britiske kongehuset, og mandag skal dronning Elizabeth holde krisemøte på Buckingham Palace.

I mellomtiden er det mange som har sterke meninger om hertugparets avgjørelse. I mandagens episode av «Good Morning Britain» kritiserer programlederen Piers Morgan paret for påkjenningen de påfører dronningen, ifølge The Sun.

Les også: Meghan om sitt nye liv: – De gjør det ikke lett

/

– Dronningens 98 år gamle ektemann har vært veldig syk og har vært inn og ut av sykehuset i det siste. Akkurat da kommer disse bortskjemte drittungene inn i bildet og utfordrer hvordan hele monarkiet fungerer, sier han, og legger til:

– Jeg beklager, men jeg synes det er helt uhørt å behandle dronningen på denne måten.

Etter paret kunngjorde sin nye plan forrige uke, dro Meghan til Canada med sønnen Archie. Hun kommer derfor antageligvis til å delta på krisemøtet med dronningen via telefon.

Les også: Dette tjente Meghan før hun ble kongelig

Dronningen skal ifølge britiske medier ha sagt at hun vil finne en løsning på krisen så fort som mulig. Det er ikke første gang Piers Morgan går hardt ut mot hertugparet. 

Forrige uke kalte han dem for «to skamløse, bortskjemte drittunger» i en Twitter-melding. Han anklaget også Meghan for å kutte ut alt og alle fra livet sitt.

«Folk sier at jeg er for kritisk til Meghan Markle – men hun dumpet familien sin, dumpet faren sin, dumpet de fleste av sine gamle venner og skilte Harry fra broren sin. Jeg trenger vel ikke si noe mer», skrev han.

DEL

FØLG OSS