Burger King med jobbtilbud til prins Harry

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 15.01-2020
  • Oppdatert: 15.01-2020
Burger King er en av merkevarene som har prøvd å nå ut til prins Harry etter han og Meghan kunngjorde at de vil bli økonomisk uavhengige. Foto: Montasje/AP

– Etter flere år med et liv som hertug, er det på tide å spise som en konge, skriver fastfood-kjeden. 

Forrige uke kunngjorde prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) at de vil si fra seg de kongelige pliktene og bli økonomisk uavhengige.

Selv om de ikke kommer til å motta penger fra dronningen lenger, kommer de antageligvis ikke til å måtte leve på nudler av den grunn.

Harry og Meghan er et av verdens ettertraktede par, og PR-eksperter Daily Mail har snakket med, regner med at de kan håve inn millioner på avtaler med merkevaregiganter som Google eller Apple.

Les også: Programleder raser mot Meghan og Harry

Hvis prinsen vil ha en litt mer ordinær jobb, kan han imidlertid vurdere å søke på jobb hos Burger King. For noen dager siden prøvde Burger King i Argentina å nå ut til hertugen gjennom Instagram.

– Kronen kommer til å passe deg perfekt

I et innlegg fleipet de om at Harry var velkommen til å søke jobb hos dem, og at han på den måten kunne få seg en ny krone.

«Vi har et tilbud til deg: Gjør som tusener av andre mennesker og ta ditt første steg ut i arbeidslivet med oss. Du vet at kronen kommer til å passe deg perfekt. Etter flere år med et liv som hertug, er det på tide å spise som en konge», skriver fastfood-kjeden ifølge Page Six.

Burger King USA fulgte opp spøken med en rekke Tweets der de skriver at hertugen «alltid har en jobb i vårt kongerike» og at «denne kongelige familien tilbyr deltidsstillinger».

(Saken fortsetter under) 

Ettertraktet par

Hertugen har så langt ikke kommentert det generøse tilbudet. Burger King er ikke den eneste merkevaren som har sett sitt snitt til å fleipe litt med hertugparet.

Komikeren Trevor Noah skrev nylig på Twitter at talkshowet han leder, The Daily Show, så etter nye ansatte som blant annet måtte være «veldig gode til å vinke» og hadde «minst to års erfaring som et medlem av en kongelig familie».

Programleder Andy Cohen ville derimot at Meghan skulle bli en del av de rike husfruene i «Real Housewives of Beverly Hills».

Meghan har heller ikke kommentert jobbtilbudene, men for noen dager siden kom det frem at hun allerede har signert en kontrakt med Disney.

Ifølge The Times skal hun gi stemmen sin til en av filmselskapets filmer mot en donasjon til veldedighetsorganisasjonen Elephants Without Borders. 

Les også: Dette tjente Meghan før hun ble kongelig

DEL

FØLG OSS