Ozzy Osbourne var utro og sexavhengig

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.03-2020
  • Oppdatert: 04.03-2020

Den britiske rockelegenden avslører at han var utro mot kona Sharon Osbourne flere ganger. Så tok hun hevn. 

«Black Sabbath»-vokalisten Ozzy Osbourne (71) har til tider levd et utsvevende liv med mye alkohol og narkotika.

I et nytt intervju med programleder Piers Morgan på Good Morning Britain, avslører han at han også hadde en periode der han var sexavhengig.

Ozzy var utro mot kona Sharon flere ganger. I TV-sendingen sier han at sex var som et rusmiddel for ham.

– Hvis du er narkoman sånn som jeg var, og du er avhengig, så må du bare gå for det. Jeg elsket ikke noen av de menneskene. Jeg har lært leksa mi, sier han.

Les også: Sharon Osbourne: – Meghan vil bare ha kjendislivet

Sharon sier at hun ble helt knust av utroskapen. Men hun ble også sint og fikk lyst til å ødelegge noe som betød mye for Ozzy.

– Jeg sa til Ozzy: «Om du noen gang gjør dette mot meg igjen, så klipper jeg av deg alt håret eller klipper i stykker alle klærne dine».

Raseriet endte med at Sharon klippet av ermene på alle frakkene til Ozzy. I intervjuet sier Ozzy at han var redd for at han kom til å miste Sharon etter han hadde vært utro.

– Jeg skulle ønske jeg aldri hadde gjort alt det dumme jeg har gjort. Du vet ikke hva du har før du har mistet det, og jeg trodde jeg hadde mistet alt, sier han.

Les også: Ozzy Osbourne holdt sykdommen hemmelig

Til tross for utfordringene er Sharon og Ozzy Osbourne et av de få kjendisparene som har holdt sammen i nesten 40 år. De giftet seg i 1982, og har tre barn sammen.

Tidligere i år avslørte Ozzy til Good Morning America at han hadde blitt diagnostisert med en form for Parkinsons. 

Han sa at sykdommen hadde vært slitsom for dem begge, men at han og Sharon skal dra til Sveits for å få hjelp av en professor som er ekspert på sykdommen.

– Jeg kan nesten ikke vente med å bli frisk og holde konserter igjen, det er det som dreper meg. Jeg trenger det virkelig, sa han. 

DEL

FØLG OSS