På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Hellas-tips: Dette er de beste hotellene på Kreta

Tripadvisor har kåret de beste hotellene på Kreta i Hellas. Her er en kollasj med seks bilder som alle er av hotellene som er kåret til de beste på den greske øya. Bildene viser blant annet noen som slapper av langs en bassengkant, vakre strender knyttet til noen av hotellene samt utsiktsbilder av vakre landskap. Hotellene som er kåret til de beste er: Nana Princess Suites, Asterion Suites & Spa, Cayo Exclusive Resort & Spa, Chania Flair Boutique Hotel og Caramel Grecotel Boutique Resort.
Vi har funnet hotellene på Kreta som er kåret til de beste på den greske øya av Tripadvisors årlige Travellers' Choice-pris! (Foto: Trivago/Hotels.com)

Drøm deg bort til vakre Hellas! Her finner du fem av de beste hotellene på Kreta som alle har vunnet Tripadvisors Travellers’ Choice-pris.

En rekke nordmenn velger å dra på ferie til Hellas, og av de greske øyene er det ofte Kreta som står øverst på nordmenns reise-ønskeliste.

Nå har Tripadvisor kommet med sin årlige Travellers’ Choice-priser, og under har vi samlet hotellene på Kreta som er kåret til de beste av de beste av reisende fra hele verden.

alle hotell
Finn hotell på Kreta

Finn hotell på Kreta

Her finner du et stort utvalg av hoteller på Kreta.
Sjekk prisen her

Ute etter billige reiser til syden? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

De beste hotellene på Kreta i Hellas

Vinnerne blir kåret basert på de positive anmeldelsene og synspunktene som er lagt igjen av Tripadvisor-fellesskapet i løpet av de siste 12-månedene.

– Av våre 8 millioner oppføringer er det færre enn 1 % som oppnår denne milepælen, skriver Tripadvisor selv om Travellers’ Choice-prisene.

1. Nana Princess Suites, Villas & Spa

Hotellstil: Romantisk

Lokasjon: Stalida, Kreta

Nana Princess Suites

Nana Princess Suites

Fem-stjerners hotell
Sjekk prisen her

Dette hotellet på Kreta tilbyr luksus kombinert med komfort. Her får du alt fra en privat strand tilhørende hotellet, samt flere stilfulle rom med eget basseng. Foretrekker du en aktiv ferie kan du benytte deg av hotellets tennisbane og treningssenter. Eller er du ute etter avslappende dager kan kanskje spaet friste mer.

Hotellet er rangert som det beste i Stalida på Kreta, og får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 743 anmeldelser.

Vurderer du å reise til en annen gresk øy? Les hvor i Hellas reiseekspert Odd Roar Lange anbefaler å dra.

2. Asterion Suites & Spa – Designed For Adults

Hotellstil: Klassisk, romantisk

Lokasjon: Platanias, Kreta

Asterion Suites

Asterion Suites

Fem-stjerners hotell
Sjekk prisen her

Skal du på voksenferie er kanskje Asterion Suites & Spa et hotell på Kreta du bør ta en kikk på. Hotellet er omringet av kretisk landskap som byr på en varm og vennlig atmosfære. Noen av fasilitetene på dette hotellet er yogarom, treningssenter, privat strand og et utendørsbasseng med fantastisk utsikt.

Hotellet er rangert som det beste av 63 hotell i Platanias på Kreta, og får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 444 anmeldelser.

Her finner du forresten billige reiser til Platanias.

3. Cayo Exclusive Resort & Spa

Hotellstil: Sjarmerende

Lokasjon: Plaka, Kreta

Cayo Exclusive Resort

Cayo Exclusive Resort

Fem-stjerners hotell
Sjekk prisen her

Hvis du drømmer om panoramautsikt over havet er Cayo Exclusive Resort & Spa et godt alternativ for deg. Omgivelsene består av pittoreske strandlandskap og blått hav så langt øyet kan se. Du får også en rekke tilgjengelige aktiviteter på hotellet, og du kan prøve alt fra snorkling og hesteridning, til å slappe av på spaet eller det deilige bassengområdet.

Hotellet er rangert som det beste i Plaka på Kreta, og får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 272 anmeldelser.

4. Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection By Hilton

Hotellstil: Moderne, trendy

Lokasjon: Khaniá by, Kreta

Chania Flair Boutique Hotel

Chania Flair Boutique Hotel

Fem-stjerners hotell
Sjekk prisen her

Hilton-hotell er ofte synonymt med luksus, og Chania Flair Boutique Hotel tilbyr nettop dette. Hotellet har en fantastisk beliggenhet i nærheten av en flott strand og fiskehavn. Rommene er stilfulle og moderne med balkonger hvor du får sjøutsikt. For ekstra utsikt over det klare blå havet kan du blant annet besøke takterrassen hvor du også finner basseng og bar.

Hotellet er rangert som det beste av 119 hotell i Khaniá by på Kreta, og får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 334 anmeldelser.

5. Caramel Grecotel Boutique Resort

Hotellstil: Luksus, parkutsikt

Lokasjon: Adelianos Kampos, Kreta

Caramel Grecotel Boutique Resort

Caramel Grecotel Boutique Resort

Fem-stjerners hotell
Sjekk prisen her

Dette er ikke bare et vanlig hotell, men et feriesenter som byr på alt fra et eget saltvannsbasseng og privat strand. Resorten byr på en rekke aktiviteter som blant annet treningstimer og ridemuligheter. I tillegg dekker rommene ulike behov da det finnes rom for personer med redusert mobilitet og familierom.

Resorten er rangert som det beste av 18 hotell i Adelianos Kampos på Kreta, og får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 626 anmeldelser.

Ønsker du å reise til den greske øya billigst mulig? Sjekk ut restplasser til Kreta, her er det mulig å finne superbillige reiser til feriestedet.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: