7 fantastiske dyrekontoer du bør følge på Instagram

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.01-2018
  • Oppdatert: 28.06-2018
Loki er halvt hund og halvt ulv. Se flere bilder av ham lenger ned i artikkelen!Skjermdump: @Loki_the_wolfdog / Instagram

Disse bedårende kjæledyrene kommer til å lyse opp Instagram-feeden din. 

Ifølge Ipsos har over 2 millioner nordmenn en Instagram-konto, og de siste årene har flere og flere begynt å lage kontoer til kjæledyrene sine.

Les også: Denne unike katten tar nettet med storm

Og det er ikke bare søte hunder som har fått sine egne kontoer. De siste årene har både hunder, griser, rever og vaskebjørner funnet veien til Instagram. Her har vi funnet frem syv Instagram-kontoer du bør følge hvis du elsker dyr. 

Se alle nedenfor!

@Loki_the_wolfdog

D r e a m b o a t .

Et innlegg delt av Loki (@loki_the_wolfdog)

The snuggle is real.

Et innlegg delt av Loki (@loki_the_wolfdog)

Ifølge Instagram-kontoen har Loki knust hjerter siden 2012, og det er ikke rart. Loki er en blanding av husky, Alaskan Malamute og arktisk ulv. Eierne hans dokumenterer sine eventyr i idylliske omgivelser med den store ulvehunden – og resultatet er disse vakre bildene. Internasjonale medier som Buzzfeed og Huffington Post har tidligere skrevet om Loki, og i skrivende stund har han hele 1,7 millioner følgere på Instagram. 

@Juniperfoxx

*Abruptly waking up to the smell of pancakes*

Et innlegg delt av J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx)

TRICK OR TREAT YO SELF

Et innlegg delt av J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx)

I flere år har eieren til reven Juniper dokumentert sitt liv med den søte, men bestemte reven. Juniper har nå 1,8 millioner følgere, og er du nysgjerrig på hvordan det er å ha rev som kjæledyr, bør du følge henne.

@Mybestfriendhank

Den søte minigrisen Hank har 279 000 følgere og bor i New Orleans. Ifølge nettsiden hans, er hans favorittaktivitet å kose, men han liker også å få seg nye venner.

@Pumpkintheraccoon

Vaskebjørnen Pumpkin bor med to hunder og har 1,3 millioner følgere på Instagram. Til Cbs News fortalte eieren hennes at Pumpkin er både kosete, smart og litt rampete.

@Deanthebasset

i’ve found a new use for stairs! 💤

Et innlegg delt av Dean (@deanthebasset)

i’m slowly becoming old man winter.

Et innlegg delt av Dean (@deanthebasset)

Den sjarmerende bassethunden Dean bor med eierne sine i Canada. Ut i fra Instagram-kontoen hans liker han aller best å sove, men når han blir dratt med ut på tur, tar eierne hans vakre bilder av han.

@Theadventuresofhedgy

🌞🌞🌞😁 Perfect weather 84• #beach #beachday 🏖🏝

Et innlegg delt av Hedgy & Friends 🦔🦔🐶🐺🐢🐢 (@theadventuresofhedgy)

🎃

Et innlegg delt av Hedgy & Friends 🦔🦔🐶🐺🐢🐢 (@theadventuresofhedgy)

Hvis du noen gang har lurt på hvordan det hadde vært å ha et piggsvin i huset, bør du følge Theadventuresofhedgy. De to piggsvinene har tusener av følgere, og gir et innblikk i hvordan det er å ha et såpass uvanlig dyr som kjæledyr.

@Sukiicat

Meowntain views 🏔✨

Et innlegg delt av Suki The Cat (@sukiicat)

Bengalkatten Suki har tatt Instagram med storm i det siste, og flere medier har skrevet om den unike katten. Suki bor sammen med eieren sin i Canada, og bare den vakre naturen i seg selv gjør kontoen verdt å følge.

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS