Tre mindfulness-apper du bør prøve

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 30.03-2018
  • Oppdatert: 30.03-2018
Meditasjon kan være en fin måte å koble fra og finne roen. Foto: Colourbox

Her er appene som kan lære deg å mestre hverdagsstresset. 

Forskning har flere ganger vist at meditasjon kan gjøre at man blir mindre stresset og mer tilstedeværende i sitt eget liv, men mange vet ikke hvordan man mediterer.

I dagens høyteknologiske samfunn trenger man heldigvis ikke å dra på et kurs eller lese en hel bok for å lære seg dette. Nå finnes det nemlig en rekke meditasjonsapper som kan lære deg å meditere.

Les også:  Skal du til London? Her er appene du bør ha med deg på reisen

Her har vi funnet frem tre apper som kan hjelpe deg til å slappe av og bli mer tilstede i øyeblikket. Se dem alle nedenfor!

1. Headspace

Headspace er en av verdens mest kjente mindfulness-apper. Når du laster ned appen kan du velge hvor lange meditasjonene dine skal være, når du skal meditere og hva du vil oppnå med dem. Gjennom meditasjonen blir du veiledet av en behagelig stemme som forteller deg hvordan du kan finne roen. Appen er gratis, men vil du ta tak i spesifikke problemer som motivasjon og konsentrasjon, må du kjøpe et abonnement.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

2. Relax with Andrew Johnson

Andrew Johnson har jobbet med hypnoterapi siden 1995, og har i de siste årene vært med å utvikle flere apper som skal hjelpe brukerne med å slappe av og leve i nuet. Appen «Relax with Andrew Johnson» er enkel å bruke, og lar deg lytte til en 15 minutters guidet meditasjon. Denne appen er gratis, men Johnson tilbyr også andre apper som koster en liten sum og retter seg mot mer spesifikke problemer, som for eksempel røykestopp.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

3. Mindfulnessappen NOR

Denne appen inneholder mange veiledede meditasjoner som skal gjøre det lettere å fokusere, slappe av og takle stressende situasjoner. Du kan velge mellom veiledede meditasjoner på norsk eller engelsk. Når du laster ned appen, kan du prøve alt innholdet gratis i en uke, men hvis du vil fortsette, må du betale for et årlig abonnement.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play

DEL

FØLG OSS