Skal du til London? Her er appene du bør ha med deg på reisen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 20.12-2017
  • Oppdatert: 26.06-2018
London er en av nordmenns storbyfavoritter.Foto: Colourbox

I en jungel av restauranter, butikker og attraksjoner er det ikke alltid like lett å navigere seg frem. Her er appene som gjør jakten enklere.

I en ny undersøkelse utført av flyselskapet Norwegian, kom det frem at London er nordmenns favorittdestinasjon i julen. Det samme viste en tidligere undersøkelse i påsken.

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker den britiske storbyen, men uansett om du har vært i London før eller ei, kan det være vanskelig å finne frem til akkurat de attraksjonene som passer deg.

Les også: Dette er Londons mest populære restaurant

Nettsteder som Visit London, Buzzfeed, Gizmodo , Evening Standard og Londonist har tidligere skrevet om hvilke apper man bør laste ned før storbyferien. Her gjengir vi noen av dem:

1. Visit London

Visit London sin offisielle app er genial å ha hvis du skal til storbyen for første gang. Her kan du blant annet lese om byens mest populære kjøpesentre, restauranter og turistattraksjoner, og se hvor lang tid det tar å komme seg dit. Appen tilbyr også rabatter på flere populære turistattraksjoner.

Last ned appen til iOS, Android, eller les mer om appen her.

2. Transport for London Oyster app

Hvis du vil reise rundt i byen så rimelig som mulig, bør du gå for buss eller t-bane. Før måtte man stå i kø på t-banestasjonene i London for å kjøpe billett, men nå kan du gjøre det rett fra mobilen. På appen kan du også få beskjed om når du bør fylle på reisekortet.

Last ned appen for iOS, Android eller les mer om appen her.

3. Gett

Hvis du heller vil ta taxi, kan du laste ned Gett. Appen lar deg taste inn hvor du er og se hvor taxien din befinner seg. Ifølge appen, skal deres taxier alltid være i nærheten, og du kan bestille en taxitur spontant eller på forhånd.

Last ned appen for iOS, Android eller les mer om appen her.

4. Open Table

Open Table er smart å ha etter en lang shoppingrunde. Med denne appen kan du nemlig taste inn hvor du befinner deg, og så får du opp hvilke restauranter i nærheten som har ledige bord. På denne måten slipper du å dra til en restaurant forgjeves.

Last ned appen for iOs, Android eller les mer om appen her.

5. Timeout London

Magasinet Timeout er kjent for sitt store utvalg av reiseguider og tips til hva du kan gjøre i utlandet. Med deres app finner du garantert et par nye ting du vil oppleve i London.

Last ned appen for iOS, Android eller les mer om appen her.

6. ATM Hunter

Ofte ender man opp med å gå flere kvartaler for å finne en minibank i utlandet. Med appen ATM Hunter, kan du heller se på kartet hvor den nærmeste minibanken befinner seg.

Last ned appen for iOS, Android eller les mer om appen her.

7. Best Coffee

Hvis du er lei av å gå på Starbucks på ferie, bør du prøve appen Best Coffee. Med denne appen kan du enkelt taste inn hvor du befinner deg og finne koselige kafeer i nærheten. Kjøp appen til iOS, Android eller les mer her.

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS