Nå kan du kjøpe tøfler som ser akkurat ut som kjæledyret ditt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 30.01-2019
  • Oppdatert: 30.01-2019
Skuespilleren Amanda Seyfried la ut dette bildet av hunden sin Finn og tøflene som ser ut som en klone av ham.Foto: Skjermdump fra Instagram

Disse tøflene er så realistiske at det nesten er skremmende. 

Kjæledyr blir fort en verdifull del av familien, og enkelte er så glad i kjæledyrene  sine at de gjerne skulle hatt en kopi av dem.

Det amerikanske selskapet Cuddle Clones begynte med å lage kosedyr som var prikk like kundenes elskede hunder og katter, og nå lager de også klonene i form av tøfler.

Les også: Her kan du finne hunderasen som passer deg

På Instagram har mange av kundene deres delt bilder av sine kjæledyr og tøflene som ligner på dem, og på noen av bildene kan man nesten ikke se hvilke av kjæledyrene som er ekte og ikke.

Under bildene skriver enkelte at tøflene er søte, mens andre synes likheten er skremmende. Hva synes du? Se noen av bildene nedenfor!

Se dette innlegget på Instagram

*GIVEAWAY* This giveaway will make you think you're seeing double! 😺😺 We have partnered with @cuddleclones to give away 1 Cuddle Clone (to create of your furbaby) here on Instagram and 1 on Facebook too! Cuddle Clones specializes in making one of a kind plush clones of your pet from scratch, right down to the every intricate detail. Swipe over to see my adopted brother @roothekangaroocat next to his Cuddle Clone in his signature kangaroo stance! Here's how to enter to win a Cuddle Clone of your furbaby: *Like this post *Tag your most "cat crazy" friend in the comments below *Follow @cuddleclones 🏆 The winner will be chosen at random by @cuddleclones ‪Wednesday, July 4th at 12:00 noon‬ EDT, announced in this post, and notified via DM. Enter now for a chance to have a special Cuddle Clone of your own to honor your furbaby past or present! Good luck! 🐾 📦Due to shipping, giveaway is limited to US Residents only #CuddleClones #CuddleClone #Giveaway #doppleganger #lookalike #twins . Follow me @planet.cute.animals . . #aww #pets_perfection #petsofinstagram #srslycute #cutest #weeklyfluffballs #animalsaddict #cutie #petoftheday #animaladdicts #piggies #animalsmood #animalstagram #dailydoseofcute #buzzfeedanimals #meowvswoof #instafluff #animalsofinstagram #cuteanimals #rodent #thedodo #pets_of_our_world #pets_of_instagram #animalsco

Et innlegg delt av The Planets Cutest Animals (@planetcutestanimals)

Les også: 13 dyr du antageligvis aldri har sett før

DEL

FØLG OSS