Piers Morgan langer ut mot hertuginne Meghan etter Wimbledon-turnering

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 10.07-2019
  • Oppdatert: 10.07-2019
Til venstre: Hertuginne Meghan under en Wimbledon-turnering forrige uke. Til høyre: Piers Morgan. Foto: Glyn Kirk/AFP, Chris Delmas/AFP

 – Hvis du vil ha et privatliv, dra tilbake til Amerika.

Piers Morgan (54) er en av programlederne på morgenshowet «Good Morning Britain», og er spesielt kjent for sine sterke meninger om kjendiser og kongelige.

Han har tidligere kritisert hertuginne Meghan (37) for å ha «ghostet» ham, og på tirsdagens episode av Good Morning Britain, anklaget han henne for å være hyklersk.

Forrige uke dukket Meghan opp på en kamp under årets Wimbledon-turnering, hvor flere fans skal ha fått beskjed om at det ikke var lov å ta bilder av henne.

Les også: Meghans far: – Skulle ønske jeg kunne vært i dåpen

Dette provoserer den frittalende programlederen. Han mener at den tidligere skuespilleren ikke kan kreve å ha et privatliv som kongelig på et offentlig arrangement.

– Hun får gratis billetter til Wimbledon, får de beste setene på arenaen og tar med seg sine to beste venner, sa Morgan, og la til:

– De er offentlige folk. Det er de hele gjengen. Slutt å sutre om retten på et privatliv. Vi vil ikke høre det.

Les også: Meghan og Harry vil holde fødselen hemmelig

I slutten av juni kom det frem at Meghan og Harry hadde brukt 25 millioner av skattebetalernes penger på å pusse opp huset sitt i Windsor.

Derfor er det mange, blant annet Morgan, som reagerer på at de også vil ha et privatliv.

– Hvis du vil ha et privatliv, så dra tilbake til Amerika og lev et privat liv. Det er ganske enkelt. Hvis du ikke vil være en offentlig figur i den kongelige familien, så dra tilbake til Amerika, sier programlederen.

I mai viste Meghan og Harry frem sin nyfødte sønn Archie for første gang. Se video her: 

DEL

FØLG OSS