Piers Morgan: – Hertuginne Meghan «ghostet» meg

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 05.06-2019
  • Oppdatert: 06.06-2019
Piers Morgan (t.h) mener at hertuginnen avviste ham med en gang hun ble sammen med prins Harry. Foto: Daniel Leal-olivas/AFP, Chris Delmas/AFP

TV-profilen langer ut mot hertuginnen, og oppfordrer henne til å forklare hvorfor hun avviser folk i all stillhet.

Piers Morgan (54) er en av programlederne på morgenshowet «Good Morning Britain», og er spesielt kjent for sine sterke meninger om kjente personligheter.

Han har tidligere anklaget hertuginne Meghan for å utnytte andre for å oppnå sosial status, og i et nytt intervju med Heat Magazine, langer han ut mot hertuginnen igjen.

Les også: Meghans bror: – Jeg har nådd bunnen

Ifølge britiske Metro, forteller han i intervjuet at han ble kjent med hertuginnen mens hun spilte i TV-serien «Suits».

Etter hun møtte prins Harry, skal hun imidlertid ha «ghostet» ham, altså brutt kontakten uten noen form for forklaring. Nå oppfordrer programlederen henne til å forklare seg på Good Morning Britain.

– Meghan kan møte opp på morgenshowet så hun kan fortelle meg hvorfor hun ghostet meg etter halvannet år som venner, sier han til Heat Magazine.

Videre anklaget han hertuginnen for å ha gjort det samme mot flere av sine nærmeste.

– Hun hadde ingen fra familien sin i bryllupet sitt, og nå har hun avvist faren sin. Hun avviser alle hun ikke har bruk for lenger, og det er ikke en god egenskap, sier han, og legger til:

– Jeg bør antageligvis la det gå, men jeg må se på ansiktet hennes hver dag og lure på hvorfor hun avviste meg. Det er frekt. Jeg liker ikke frekke folk. Jeg ville ikke gjort det, sier han til magasinet.

Les også: Dette sa hertuginne Meghan om Trump i 2016

Onsdag morgen intervjuet Piers Morgan president Trump i forbindelse med hans besøk i Storbritannia. 

Trump har tidligere kalt hertuginne Meghan «nasty», og på morgenshowet sitt, spurte Morgan hva han mente med kommentaren. 

Se Trump forklare seg her: 

DEL

FØLG OSS