Dette sa hertuginne Meghan om Trump i 2016

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.06-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Hertuginne Meghan er kjent for sine sterke meninger. Her holdt hun en tale om kvinners stemmerett under et besøk i New Zealand. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Den tidligere amerikanske skuespilleren var ikke redd for å si hva hun mente om USAs president. 

Mandag ankom president Trump Storbritannia, hvor han blant annet har møtt dronning Elizabeth og vært med på en høytidelig bankett i Buckingham Palace.

Både hertugparet av Cambridge og prins Harry var tilstede på banketten, men prins Harrys kone, hertuginne Meghan, glimtet med sitt fravær.

Hun er i fødselspermisjon om dagen, men hadde hun ikke vært det, er det slett ikke sikkert hun hadde kommet uansett.

Les også: Meghan hylles etter tale om feminisme

Hertuginne Meghan har alltid vært politisk engasjert, og før hun ble en del av den britiske kongefamilien, var hun tydelig på hva hun mente om den amerikanske presidenten.

I et intervju med komikeren Larry Wilmore i 2016, sa hun at hun kanskje kom til å bli værende i Canada hvis Trump ble president.

På dette tidspunktet var Meghan fortsatt med i TV-serien «Suits», som ble filmet i Toronto. I det samme intervjuet fortalte hun om hvorfor hun støttet Hillary Clinton, og kalte Trump for en «kvinnehater».

(Saken fortsetter under)

Da Trump fikk vite om dette, kalte han henne «nasty», noe han senere nektet for å ha sagt. 

Før hun ble en del av den britiske kongefamilien, var Meghan veldig frittalende rundt kontroversielle temaer, men etter hun forlovet seg med prins Harry, har hun vært mer forsiktig med å uttale seg.

Etter forholdet med prins Harry ble offentlig, ble også bloggen og Instagram-kontoen hennes stengt.

Les også: Slik kan du lese Meghans gamle blogg

DEL

FØLG OSS