Ed Sheeran tar halvannet års turnépause: – Som å slå opp med en kjæreste

NTB

  • Publisert: 29.08-2019
  • Oppdatert: 29.08-2019
Charles SykesNTB kultur

– Det er noe veldig bittersøtt over det, sier Ed Sheeran om det å sette en stopper for turnévirksomheten på en stund.

Etter å ha vært på en to år lang verdensturné meddelte Sheeran tidligere denne uken at han tok pause.

Les også:  Prins Harry knust av sorg etter vennens død

– Dette er min siste konsert på antagelig 18 måneder, sa han til fansen i Ipswich mandag. Der sa Ed Sheeran at han ville tilbringe mer tid med kona Cherry Seaborn, som han giftet seg med før jul i fjor.

Men han la ifølge NME ikke skjul på at den midlertidige avskjeden hadde vært følelsesladd også for crewet hans backstage.

– Det føles nesten som om du slår opp med en kjæreste du har vært sammen med i årevis. Det høres rart ut, men det har vært en lang turné, lød det fra Sheeran.

Les også:  Takket nei til Stjernekamp seks ganger

Han har spilt 280 konserter på «Divide»-turneen siden mars 2017, inklusive noen av de største i karrieren: En headlinerplass på Glastonbury og fire kvelder på Wembley i London.

– De sa til meg rett før jeg gikk på scenen at jeg har spilt for ni millioner mennesker rundt i verden, og at det er den største turneen noensinne, sa Ed Sheeran, som ifølge NME har ordene i god behold:

Les også:  Donald Trumps yngste sønn overrasker alle

«Divide»-turneen har danket ut turneene til Madonna, Coldplay, Rolling Stones, Guns N Roses og U2 gjennom å spille innrundt syv milliarder kroner og ha solgt 8,9 millioner billetter på seks kontinenter.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS