Roger Waters: Pink Floyd vil aldri gjenforenes

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 08.10-2019
  • Oppdatert: 08.10-2019
Piroschka Van De WouwReuters

Ideen om en gjenforening mellom David Gilmour og Roger Waters gravlegges av Roger Waters i et ferskt intervju.

Pink Floyd er et av verdens største rockeband, og har hatt enorm suksess med album som «The Wall» og «Darkside of the moon».

Bandets primusmotorer var David Gilmour (73) og Roger Waters (76). Ulikhetene i mellom bidro til banebrytende musikk, men ulikhetene utviklet seg dessverre til gnisninger mellom de to som til slutt førte til at de gikk hvert til sitt.

Les også: Ny bok: Freddie Mercury sammenlignet seg med John Lennon

Begge ville imidlertid beholde bandnavnet, og striden om Pink Floyd endte til slutt i retten som David Gilmour gikk seirende ut av. Rettstvisten angrer Roger Waters på i dag, i følge et intervju han har gitt til svenske Aftonbladet.

– Rettstvistene angrer jeg på at jeg dro i gang. Vi burde ha forsøkt å gjøre opp oss i mellom fremfor å bråke om det i flere år, sier artisten til Aftonbladet.

LIVE

24 år etter det bitre bruddet mellom David Gilmour og Roger Waters i Pink Floyd, stod bandet igjen på scenen sammen under veldedighetskonserten Live8 i London i 2005. Mange fans øynet et håp om et comeback med originalbesetningen, men det ble kun for en kveld.

I 2005 begravde de to kamphanene stridsøksen, og gjorde et comeback sammen som Pink Floyd på Live8-konserten i 2005. For mange fans tente konserten et nytt håp for et varig comeback av originalbesetningen av Pink Floyd. Til nå har dette comebacket kun vært et «One Night Only».

Les også:Tidligere livvakt: Derfor skjulte Michael Jackson alltid ansiktet sitt

I det ferske intervjuet med Aftonbladet legger Roger Waters ideen død og begravet for godt.

– Hvorfor i helvete skulle vi det? Det kommer aldri til å skje. David Gilmour og jeg kan aldri jobbe sammen igjen, sier han til Aftonbladet.

Les også: Kreftsyke Olivia Newton-John vil ikke vite hvor lenge hun har igjen

DEL

FØLG OSS