Spencer (22) reiste over 1000 mil for å møte bestevennen han ble kjent med gjennom et mobilspill

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 07.12-2017
  • Oppdatert: 26.06-2018
Det var presten Amy Butler som fikk Spencer til å dra og møte sin spillvenn Rosalind.Skjermdump fra Amy Butler / Twitter

Nå tar den hjertevarmende historien deres nettet med storm. 

For et år siden begynte 22 år gamle Spencer Sleyon fra Harlem å spille spillet «Words with friends» på mobilen. Spillet kan spilles mot en person du allerede er venn med på Facebook, eller en ukjent person, ifølge Google Play.

I et helt år spilte Spencer mot en ukjent spiller, som viste seg å være 81 år gamle Rosalind. Det skriver CBS News. De to skrev meldinger frem og tilbake gjennom appen, og ble gode venner på grunn av sitt felles konkurranseinstinkt.

Les også: Følte seg einsam – starta «Tinder for venninner»

Fløy fra Harlem til Florida

Og for et par måneder skjedde det som skulle få Spencer til å reise helt til Florida for å møte Rosalind. Moren til en venn av Spencer, Amy Butler, er prest og jobber i Riverside Church på Manhattan i New York.

En dag overhørte hun Spencer snakke om sitt uvanlige vennskap, og spurte om hun kunne dele historien under en av sine andakter. Og som om det ikke var nok, ville hun også tilrettelegge et møte mellom de to spillvennene.

Les også: Dette vennskapet fascinerer millioner

Historien vekker oppmerksomhet

Amy og Spencer bestilte flyreise og hotell, og fløy helt til Florida for å møte Rosalind. Dagen etter møttes de alle på et hotell i nærheten av eldrehjemmet der Rosalind bor.

Amy delte disse bildene på Twitter av det rørende møtet: 

Nå har historien blitt skrevet om av flere internasjonale medier, og fått flere tusen likes på Twitter. Til og med spillselskapet bak spillet «Words with friends» kommenterte det koselige vennskapet: 

Les også: Disse tre vennetypene bør du droppe

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS