Harry og Meghan  sparker alle de ansatte

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 14.02-2020
  • Oppdatert: 14.02-2020
PoolReuters

Prins Harry og Meghan stenger kontoret på Buckingham Palace. Nå må 15 sjokkerte ansatte finne seg en ny jobb.

Britiske Daily Mail melder at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) har kvittet seg med alle de ansatte på grunn av flyttingen til Canada - «Megxit» - som flyttingen er døpt av britiske medier.

Avisen mener nedleggelsen av kontoret på slottet er det sikreste tegnet på at paret forlater landet for godt.

Nyheten fikk de ansatte i følge avisen allerede i januar, og prosessen om sluttpakker pågår nå for fullt.

To av de som må finne seg noe annet å gjøre er kommunikasjonssjef Sara Latham, som tidligere har jobbet for USAs tidligere president Barrack Obama, og var også høyt oppe i valgkampmaskineriet til Hillary Clinton da hun tapte kampen om presidentembetet mot Donald Trump

Den mest oppsiktsvekkende oppsigelsen er parets prosjektleder, Clara Loughran. Hun hadde et så godt forhold til Harry og Meghan at hun fikk æren av å overrekke brudebuketten til Meghan i bryllupet.

– Jeg tror ikke det kommer som en overraskelse at nedbemanning har vært tøff for de ansatte. Det er svært kompetente folk som har vist stor lojalitet, sier en intern kilde til Daily Mail.

En annen intern kilde på slottet hevder at arbeidshverdagen for de ansatte endret seg drastisk da Meghan bestemte seg for å hente inn PR-eksperter fra Hollywood for å hjelpe henne og Harry å snu snu det negative omdømmet. 

De nye ekspertene fra USA bistod blant annet Michael Jackson da overgrepsanklagene mot ham haglet på 90-tallet, og det var også dem Harvey Weinstein ringte da #metoo-kampanjen raste,

har Startsiden tidligere omtalt.

Det britiske hoffet avstått fra å kommentere saken.

DEL

FØLG OSS