Meghan Markle giftet seg i sin siste episode av «Suits»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.04-2018
  • Oppdatert: 27.04-2018
Meghan Markle og prins Harry kunngjorde forlovelsen i november i fjor. På onsdag giftet hun seg i serien «Suits». Foto: Eddie Mulholland/AP

Bare tre uker før bryllupet med prins Harry, giftet Meghan Markle seg med TV-kjæresten Mike. 

Side 2011 har Meghan Markle spilt advokatassistenten Rachel Zane i den amerikanske TV-serien Suits. Etter hun forlovet seg med Storbritannias prins Harry, ble det imidlertid klart at Markle kom til å avslutte skuespillerkarrieren.

Les også: Mystisk pakke angivelig adressert til Meghan Markle

Nå er det bare litt over tre uker til Markle står brud i Windsor Castle, og mange gleder seg til å følge med på det storslåtte bryllupet.

I mellomtiden kan man se på et klipp fra den siste episoden av Suits, der Markles TV-karakter Rachel Zane gifter seg med Mike Ross:

Lite, intimt TV-bryllup

Har du ikke fulgt med på Suits, er altså Mike Ross kjæresten til Rachel Zane. Paret møttes da Mike begynte å jobbe i samme advokatfirma som Rachel, og har hatt et romantisk forhold i flere år. 

Sesong en til seks ligger ute på Netflix, men den siste sesongen har foreløpig ikke blitt lagt ut.

Les også: Lager film om prins Harry og Meghan Markles romanse

I klippet der de to gifter seg, kan man se at de har valgt et lite, intimt bryllup. Markle har på seg en enkel og feminin brudekjole, og i bakgrunnen spilles John Legends popballade «All of Me». 

Markles TV-bryllup står i stor kontrast til hvordan hennes ekte bryllup kommer til å bli. 

I mars ble det avslørt at over 2600 briter er invitert til bryllupet, og at bryllupet blir ansett som en «nasjonal feiring». Paret gifter seg 19.mai i St.George’s Chapel i Windsor Castle utenfor London. 

DEL

FØLG OSS