Supermuskuløs katt vekker oppsikt på nettet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.06-2018
  • Oppdatert: 04.06-2018
På Twitter går katten under navnet Buff Cat. Foto: Skjermdump fra Buff Cat/Twitter

«Buff Cat» forbløffer følgerne med sitt helt uvanlige utseende. 

Den uvanlige katten blir kalt Buff Cat, og ble oppdaget da den gikk rundt i gatene i Montreal i Canada. Etter den fikk sin egen Twitter-konto, har katten fått tusener av følgere og blitt omtalt av medier verden over.

Les også: 13 bilder som viser at katter kan sovne hvor som helst

Jenta som står bak Twitter-kontoen fortalte til Buzzfeed at hun bare er «en jente som elsker å klappe katter», og som helst vil være anonym. Siden hun la merke til Buff Cat, har hun lagt ut flere bilder og videoer av den store katten.

Kan skyldes genmutasjon

Selv om katten har et helt unikt utseende, har mange i kommentarfeltet på Twitter begynt å lure på om den tilsynelatende muskuløse kroppen skyldes en sykdom.

Dan Smith jobber som veterinær i New York. Han fortalte Buzzfeed at det finnes en genmutasjon som gjør at enkelte kuraser og hunderaser kan få dette utseendet, men at han aldri har sett denne mutasjonen hos en katt før.

— Dette kan være det første tilfellet, sier han.

Følgerne engasjerer seg

Etter jenta som står bak Twitter-kontoen begynte å legge ut bilder av katten, begynte følgerne hennes å forestille seg katten i forskjellige morsomme situasjoner. 

Jenta bak Twitter-kontoen spurte også følgerne sine om hun burde fortelle naboene sine at katten deres har blitt berømt. Følg Buff Cat på Twitter for å holde deg oppdatert.

Les også: Her er nettsiden for deg som elsker katter

DEL

FØLG OSS