Dolly Parton får sin egen Netflix-serie

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.06-2018
  • Oppdatert: 06.06-2018
Dolly Parton er en av verdens mest kjente countrysangere. Foto: Leon Neal/AFP

Strømmegiganten lager en egen serie basert på countrydronningens sanger. 

Det melder nyhetsbyrået AFP Relaxnews. Serien kommer til å bestå av åtte episoder, som hver skal fokusere på en av Partons kjente sanger. Parton skal selv produsere og spille i serien.

Les også:  Her er sangen som var mest populær året du ble født

I en uttalelse angående den nye serien, sier Parton at hun gleder seg til samarbeidet med Netflix.

— Som sangskriver, har jeg alltid elsket å fortelle historier gjennom musikken min. Jeg gleder meg veldig til å gi nytt liv til noen av mine favorittsanger med Netflix. Vi håper serien kommer til å inspirere og underholde familier og folk fra alle generasjoner, og jeg vil gjerne takke alle i Netflix og Warner Bros. for deres utrolige støtte, sier hun. 

Serien har foreløpig ikke fått noen premieredato. 

Hør noen av Dolly Partons mest kjente sanger her: 

DEL

FØLG OSS