19 sekunders videosnutt har blitt sett 57 millioner ganger

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.06-2018
  • Oppdatert: 03.12-2018
Det korte videoklippet har blitt sett 50 millioner ganger - men det er ikke nødvendigvis fordi videoen i seg selv er så spesiell. Foto: Skjermdump fra YouTube

Jawed Karim laget verdens første YouTube-video. Nå er den sett over 57 millioner ganger. 

I videosnutten kan man se Jawed Karim foran noen elefanter i San Diego Zoo. Selv om videoen kanskje ikke er blant de mest spennende, har den nå blitt sett over 57 millioner ganger. Karim grunnla nemlig YouTube sammen med to venner i 2005, og dette var den aller første videoen de la ut.

Les også:  Slik så de populære nettsidene ut da de startet opp

I dag er Jawed Karim 39 år, men i videoen var han bare 25 år gammel. Til tross for at nettsiden på den tiden hadde et veldig enkelt design, ble den fort populær. Ifølge Wikipedia, var YouTube en av de raskest voksende nettsidene i verden allerede i 2006.

(Artikkelen fortsetter under videoen) 

Ba følgerne om råd

Og for noen måneder siden siden, hele 13 år etter den første YouTube-videoen ble lagt ut, ga Karim endelig lyd fra seg igjen. På sin YouTube-profil, spurte han følgerne om han burde legge ut en ny video, og eventuelt hva slags video det skulle være. 

Les også:  Sjelden fargevideo viser verdens høyeste mann

Kommentarfeltene under de nye meldingene hans har fått over 1000 svar, og mange av følgerne hans har skrevet at de bare vil ha en ny video fra dyrehagen. 

DEL

FØLG OSS