Fem morsomme serier du kan se gratis i sommer

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.06-2018
  • Oppdatert: 22.06-2018
I serien «Narvestad tar ferie» får vi bli med den kverulerende men morsomme vaktmesteren på tur. Foto: NRK/Seefood TV

Disse seriene kommer garantert til å få deg til å trekke på smilebåndet.

Man forbinder kanskje ikke sommer med å sitte inne og se på TV, men samtidig byr den norske sommeren ofte på regn og grått vær.

Les også:  Slik får du tilgang til Netflix' skjulte kategorier

Da er det perfekt å slenge seg på sofaen med en morsom serie. Her har vi funnet frem seks underholdende serier du kan se gratis i sommer – se dem alle nedenfor!

«Neste sommer» – sesong fem

Strømmetjenesten Dplay tilbyr enkelte sesonger av sine serier gratis, og en av disse seriene er Neste sommer. Den sjarmerende humorserien handler om Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) som stadig vekk roter seg inn i kinkige situasjoner med sin egen familie og hyttenaboene.

Fikk du ikke med deg sesong fem av den populære serien, kan du se den gratis på Dplay. For å se de andre sesongene, må du opprette et medlemskap.

«Narvestad tar ferie»

Du kan ikke ha unngått å se Robert Stoltenbergs karakter Roy Narvestad i sine vante omgivelser – men har du sett ham på ferie? Gjennom seks episoder følger vi Narvestad til eksotiske land som Cuba, Tokyo og Kenya, og får se hvordan den skeptiske vaktmesteren takler nye kulturer.

Serien kan ses på NRK Nett-TV.

«Match»

Serien Match handler om Stian og hans pinlige hverdagsproblemer. Gjennom serien er han på forskjellige dater med Mia, men klarer ofte å kløne det til for seg selv. Den uvanlige vrien i denne serien er at to ivrige kommentatorer kommenterer alt Stian gjør.

Serien kan ses på NRK Nett-TV.

(Artikkelen fortsetter under)

/

«Hvite gutter»

Denne pinlige og morsomme serien handler om fire vestkantgutter som bor sammen og er redd for ansvaret som følger med voksenlivet. Derfor henger de fortsatt igjen i livsstilen de hadde for åtte år siden, med dyr champagne, kebab og dagsfylla.

Sesong en kan ses gratis på Dplay.

«Kongsvikklinikken»

De som har sett på de andre seriene til Lene Kongsvik, savner antageligvis hennes mange og ulike karakterer. I serien Kongsvikklinikken får vi se hennes nye karakterer, blant annet som luksusdyret Terès og sjefskirurgen Gerhardt. 

De første episodene av sesong en kan ses gratis hos Dplay. En ny gratis episode blir lagt ut hver fredag.

Les også:  Nå blir HBO Nordic dyrere

DEL

FØLG OSS