Petter Nome melder seg tilbake på radio med ny musikkserie

NTB

  • Publisert: 22.01-2019
  • Oppdatert: 22.01-2019
Petter Nome troppet av som direktør i Bryggeriforeningen ved årsskiftet, noe som gir ham tid til å prøve seg i Radio Vinyl.Foto: Bauer Media / Handout

Petter Nome melder seg tilbake på luften – på kanalen der en rekke av hans tidligere NRK-kolleger allerede er å høre.

Det er Radio Vinyl som har sikret seg Petter Nomes medvirkning i serien «Musikkhistorien på et blunk», som sendes én gang i timen hele dagen.

Han er å høre på radioen denne uken med historiene bak sanger fra 50-, 60- og 70-tallsfilmer som «Hair», «Goldfinger», «Grease» og «Manndomsprøven», melder Bauer Media.

Petter Nome var med på å starte nærradiostasjonen Radio Oslo under frislippet på 80-tallet, før det ble NRK og rockeprogram som Zikk-zakk og Zting. Nome ble en populær programleder, å se i TV-ruten i blant annet Dagsrevyen, Rondo, Sommeråpent og Frokost-TV.

De siste ti årene har Petter Nome holdt hus i Bryggeriforeningen, der han gikk av som direktør ved årsskiftet og blir rådgiver.

I Radio Vinyl er han ifølge pressemeldingen i godt selskap med tidligere NRK-kolleger som Christian Borch, Dan Børge Akerø, Finn Bjelke og Vidar Lønn-Arnesen.

DEL

FØLG OSS