Oprah fyller 65 år: Se noen av hennes mest minneverdige intervjuer

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.01-2019
  • Oppdatert: 29.01-2019
Oprahs intervju med Michael Jackson ble TV-historiens mest sette. Foto: Reuters

Husker du den gangen Tom Cruise hoppet i sofaen til Oprah, eller da Michael Jackson svarte på anklagene mot ham? Her er noen av Oprah-intervjuene vi aldri glemmer. 

Oprah Winfrey er tidenes mest kjente talkshow-dronning og har intervjuet utallige berømte personligheter opp gjennom årene.

Hun er spesielt kjent for sin evne til å sette seg inn i intervjuobjektenes situasjon og få dem til å åpne seg. Talkshowet ble sendt på TV helt fra 1986 til 2011, og i løpet av disse årene var det enkelte intervjuer som vekket mer oppsikt enn andre.

Les også:  Oprah Winfrey hyllet etter Golden Globe-tale

29.januar fyller den legendariske programlederen 65 år, og i den anledning har vi tatt et tilbakeblikk på noen av hennes mest minneverdige intervjuer gjennom tidene.

Se dem nedenfor!

1. 1993: Michael Jackson svarer på spekulasjonene

Det var ikke mange som fikk sjansen til å intervjue kongen av pop, og i hvert fall ikke komme hjem til ham. Det gjorde imidlertid Oprah i 1993, og intervjuet ble TV-historiens mest sette, ifølge Oprah.com. I intervjuet snakker de blant annet om spekulasjonene rundt hans bruk av hudblekingsmidler. 

2. 1997: Ellen Degeneres forteller om legningen sin

I april 1997, avslørte komikeren Ellen Degeneres til Time Magazine at hun var lesbisk. Noen uker senere, kom også rollefiguren hennes Ellen Morgan ut av skapet i serien «Ellen». I forbindelse med episoden, snakket hun med Oprah om hvordan hun endelig turte å avsløre sitt ekte jeg.

3. 2005: Tom Cruise hopper i sofaen til Oprah

I 2005 erklærte Tom Cruise sin kjærlighet for skuespilleren Katie Holmes ved å hoppe i sofaen til Oprah.

4. 2009: Whitney Houston snakker ut om ekteskapet og rusavhengigheten

Før Whitney Houston døde i 2012, levde hun et skandaløst liv med musikeren Bobby Brown. Her snakker hun om deres destruktive forhold og problemene hun hadde med rusmidler.

5. 2013: Lance Armstrong innrømmer doping

I 2012 ble den tidligere proffsyklisten Lance Armstrong utestengt fra all organisert idrett og fratatt Tour de France-seirene sine på grunn av doping. Året etter, la han alle kortene på bordet hos Oprah.

Les også: Lance Armstrong i musikkvideo om doping

DEL

FØLG OSS