Victoria Beckham snakker ut om familiens felles «diagnose»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.03-2019
  • Oppdatert: 18.03-2019
Victoria og David Beckham sammen med den eldste sønnen Brooklyn. Foto: Daniel Leal/AFP

– Diagnosen går ikke i familien, den galopperer, sier den tidligere Spice Girls-stjernen.  

Victoria Beckham (44) ble kjent som «Posh Spice» gjennom jentegruppa Spice Girls, men har siden gjort stor suksess som motedesigner.

Hun og den tidligere fotballstjernen David Beckham (43) har barna Brooklyn (20) Romeo (16), Cruz (14) og Harper (7).

Alle familier har sine utfordringer, og i et nytt intervju med Financial Times (bak betalingsmur) forteller hun at både hun og hele familien sliter med det hun kaller «selvdiagnostisert dysleksi».

– Diagnosen går ikke i familien, den galopperer, forteller hun.

(Saken fortsetter under)

Ifølge henne er ingen av familiemedlemmene spesielt akademiske av seg. Den eldste sønnen Brooklyn vil bli fotograf, Romeo vil bli profesjonell tennisspiller, Cruz vil bli artist og Harper er en skikkelig «guttejente».

Dysleksi beskrives som ordblindhet, og er den mest utbredte formen for lærevansker hos barn, ifølge NHI. Her til lands lider rundt 5-8 prosent av befolkningen av dysleksi.

I intervjuet forteller hun også at alle sønnene var gode i fotball i ung alder, men at ingen av dem ville følge i farens fotspor.

– Jeg husker Romeo satt på badet og var veldig opprørt fordi han ikke ville skuffe faren sin, sier hun.

Les også: Beckham ble lurt trill rundt: – Barna mine hadde begynt å gråte

I april fyller Victoria 45 år. Til Financial Times avslører hun at hun ikke har noe imot å bli eldre, men at hun blir lei av å høre om alderen sin hele tiden.

– Jeg liker ikke hvordan det høres ut. «Victoria Beckham (44), gikk på shopping». Victoria Beckham (44) nevnes i alle sammenhenger, sier hun.

DEL

FØLG OSS