Sporty prins Harry danset ballett med barna

Marte Pritzlaff Njerve

  • Publisert: 04.04-2019
  • Oppdatert: 04.04-2019

Han fikk først se en ballettoppvisning barna hadde forberedt, og så måtte den sporty prinsen selv lære noen trinn.

Det var under et besøk hos YMCA South Ealing i London at den britiske prinsen måtte vise frem ballettferdighetene sine. En gruppe seksåringer holdt først en oppvisning for prinsen, som ivrig fulgte med og ga barna stor applaus da oppvisningen var over. Etterpå slang han seg med og deltok sammen med barna mens de trente på ulike ballettøvelser.

Se prinsen øve seg på ballett i videoen øverst i saken.

Det var i forbindelse med prinsens mål om å øke bevisstheten rundt mental helse hos unge han besøkte veldedighetsorganisasjonen som blant annet tilbyr fritidsaktiviteter til barn. Under besøket snakket prins Harry med barn som er rammet av eller sliter med psykisk sykdom, hjemløshet, vold i hjemmet og stoffmisbruk. 

Les også:  Prins Harrys største fan (99) er død

SE VIDEO: Nysgjerrigheten tok overhånd for denne lille australske gutten i møte med prins Harry:

SE VIDEO: Prins Harry tok en liten mattyv på fersk gjerning under en volleyballkamp i Toronot:

SE VIDEO: Dette har ingen klart før ham: Prins Harry fikk dronningen med i reklame-stunt:

DEL

FØLG OSS