Fylte år: Se, så voksen Leah Isadora Behn har blitt!

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.04-2019
  • Oppdatert: 09.04-2019

Mandag fylte datteren til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn 14 år. 

Leah Isadora Behn (14) ble født i 2005 på Bloksberg på Hankø. Hun har to søstre: Maud Angelica (15) og Emma Tallullah (10).

Da Leah Isadora ble døpt i 2005, fortalte prinsesse Märtha Louise Aftenposten om hvordan de hadde kommet frem til valget av hennes unike navn.

– Ari tok initiativet til det fordi han alltid har vært fascinert av danseren Isadora Duncans liv og tragiske død. Han har dessuten reist mye i Midtøsten, og Leah kommer derfra. Så må jeg innrømme at jeg alltid har vært en stor Star Wars-fan, og prinsesse Leia har alltid vært den vakreste i hele verden, fortalte Märtha til Aftenposten den gang.

Siden 2005 har det skjedd mye i den norske kongefamilien, og i 2016 kunngjorde Märtha og Ari at de skulle skilles etter 14 års ekteskap. I ettertid har de begge snakket åpent om livet etter skilsmissen. 

Se video: Ari Behn snakker ut om bruddet med Märtha: 

DEL

FØLG OSS