De første tårene har allerede trillet under innspillingen av nye «Hver gang vi møtes»

NTB - Gitte Johannessen

  • Publisert: 14.06-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Et sterkt "Hver gang vi møtes"-ensemble er i gang med innspillingen av kommende sesong: Odd Nordstoga har med seg trekkspill, og er å se sammen med f.v. Tuva Syvertsen, Linnea Dale, Aslag Haugen, Chris Holsten, Morgan Sulele og Frida Ånnevik. Foto: Espen Solli / TV 2 / Handout

Et sterkt artistlag er allerede i gang med innspillingen av kommende sesong av «Hver gang vi møtes», og det meldes at de første tårene allerede har trillet.

TV 2 har sikret seg et riktig så sterkt ensemble til niende runde «Hver gang vi møtes», og kan slå seg på kringkasterbrystet i forhold til NRKs magrere «Stjernekamp». Programredaktør Jarle Nakken i TV 2 kaller den kommende sesongen for «fantastisk».

– Vi er heldige som har fått så flinke artister med på laget, sier han i en uttalelse.

Sterke karer

Her er musikk i spennet fra folkekjært og inderlig til helkommersiell pizzapop, og med en trekkspilltrakterende kar i front som gleder seg til å «nordstogifisere» andres låter.

– Det synes jeg er spennende, sier Odd Nordstoga (47), som gleder seg til å knekke andres låtkoder, og få dem til å «virke på sitt vis».

– På samme vis gleder jeg meg til at låtene mine får komme ut til folk gjennom andre flinkes tolkning. Det blir jo litt spennende, medgir han ifølge TV 2s pressemelding.

Les også: Odd Nordstoga nektet adgang på Stavernfestivalen

Hellbillies-sjefen deler Nordstogas forventning om at det blir «spennende» å høre andre artister tolke godlåtene bandet hans har bidratt med i nær 30 år.

– Det skumle oppi alt er å tolke de andre sine låter, jeg har stor respekt for de andre som driver i låtskriverfaget. Håper at de liker tolkningene mine, lyder det fra Haugen, som er eldstemann med sine 58 år.

(Saken fortsetter under) 

/

Lure og sleipe

Tuva Syvertsen (36) fra Valkyrien er også klar for musikkprogram på TV, og denne gangen er det ikke snakk om noen konkurranse – som da hun kom på andreplass i første «Stjernekamp» ut.

Hun røper hvordan TV 2 gikk frem da de skulle lokke henne til å bli med:

– Jeg tror nok de har vært litt lure, sleipe og smarte siden det var Odd Nordstoga selv som ringte meg og fortalte at både han og Frida Ånnevik skulle være med. Da var det ikke lett å si nei. Dette er to musikere jeg omgås med og som jeg ser opp til. De har et låtmateriale som jeg gleder meg til å velge fra.

Men aller mest gleder Tuva Syvertsen seg til å spille selv, og til å se hvordan hennes tolkninger blir mottatt.

– Jeg skal uansett gjøre det på min måte så får vi håpe alle artistene er gode til å ljuge om de ikke liker det.

Rart og spennende

Frida Ånnevik sier at det å være med på «Hver gang vi møtes» er noe hun har tenkt hun «kanskje kan få gjøre når jeg blir voksen».

– Det viser seg at det er nå, gitt. Når jeg har pakka kofferten til dette har jeg derimot hatt følelsen av å skulle på folkehøgskole, feriekoloni og korpstur – alt i ett, sier hun ifølge TV 2, og røper at det er to ting hun gruer seg litt til.

Les også: Disse artistene deltar i årets «Stjernekamp»

– Det jeg ikke er vant til, er å synge det direkte til dem som har laget det, så det kan det hende jeg gruer meg litt til. Jeg har ikke så mye erfaring med at andre spiller låtene mine, så det blir nok også både rart og spennende.

(Saken fortsetter under) 

/

Tre yngre

TV 2 har også funnet frem til tre artister i det yngre sjiktet, med tanke på familievennligheten til niende sesong av «Hver gang vi møtes».

Det er Chris Holsten (26), som har vært å se i «Stjernekamp», etter først å ha vært å høre på Broiler-låten «Ray of Light» i 2014. Han har ifølge kanalen over 70 millioner avspillinger på Spotify. For tiden er «Mexico» å høre.

Linnea Dale (28) er stemmen på Donkeyboy-låter som «Ambitions» og «Sometimes», som samlet har 35 millioner streams. Hun har også tre soloalbum og en EP bak seg.

Les også:  Dette er de mest populære kvinnene på Spotify

Der programmet i fjor hadde med Katastrofe, er det Morgan Suleles tur når «Hver gang vi møtes» ruller over skjermene tidlig i 2020. Yngstemann på laget (25) kan skilte med utrolige 120 millioner streams, og kom fra russelåtmiljøet til å lage det han karakteriserer som «kommersiell, norsk pop» med refreng som «ohh baby skrik at du er bare min».

– Jeg gruer meg mye, men jeg gleder meg mer. Dette tror jeg blir en sinnssykt fin opplevelse, med masse flinke folk. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og tror faktisk det blir en opplevelse for livet, sier Sulele ifølge pressemeldingen.

Få full oversikt over ukas TV-programmer med vår TV-Guide!

DEL

FØLG OSS