ASAP Rocky avlyser konsert i Bærum etter pågripelse

NTB

  • Publisert: 03.07-2019
  • Oppdatert: 03.07-2019
ASAP Rocly rakk å rase mot svensk politi i sosiale medier - før han ble pågrepet, mistenkt for grov mishandling. Foto: AP

Rapperen ASAP Rocky avlyser en konsert på Kadetten i Bærum onsdag kveld etter at han ble pågrepet av svensk politi tirsdag.

Det melder VG.

– Det er beklagelig at det blir en avlysning så tett innpå åpning av dagens festivaldag, men dette er noe som er utenfor vår kontroll. Jeg vil gjerne presisere at resten av dagens artister er på plass og har gjort lydprøver, og det lover godt for en knall avslutning, sier festivalsjef Karina Næss Trosdahl til avisen.

ASAP Rocky var selv erstatter for Chance The Rapper som også avlyste sin festivalopptredenen.

Les også: Rapper-stunt gikk fryktelig galt

Ifølge svenske Aftonbladet er rapperen mistenkt for mishandling etter et slagsmål i sentrum av Stockholm søndag.

Rapperen har på sin Instragram-konto skrevet at han er uskyldig og har lastet opp en rekke filmklipp som han mener viser bakgrunnen for slagsmålet. I et annet filmklipp som sirkulerer på internett ser det ut som rapperen tar tak i en person og kaster han gjennom luften.

Les også: Musikkfestival i Belgia avlyst

Svensk politi lot ASAP Rocky gjennomføre tirsdagens konsert i Stockholm før de pågrep ham, ifølge Aftonbladet. Det samme gjelder to andre i hans følge, mens en fjerde er mistenkt for en lavere gradert voldshandling.

DEL

FØLG OSS