Diane Keaton: – Jeg har ikke vært på date på 35 år

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.07-2019
  • Oppdatert: 12.07-2019
Den blide Hollywood-stjernen under en filmpremiere i Los Angeles tidligere i år. Foto: Rachel Luna/AFP

Den 73 år gamle Hollywood-stjernen snakker ut om kjærlighetslivet og hvorfor hun aldri giftet seg. 

Diane Keaton har to barn og har vært sammen med Hollywood-legender som Al Pacino, Woody Allen og Warren Beatty. Men gift har hun aldri vært.

I et nytt intervju med InStyle, avslører hun at hun heller ikke har datet noen på lenge.

– Jeg har ikke vært på en date på 35 år. Ingen dater. Jeg har mange mannlige venner. Jeg har mange venner, men ingen dater, sier hun.

Keaton er kjent for sine roller i «Gudfaren»-filmene, «Når du minst venter det» (2003) og «Book Club» (2018). 

Les også: Nå kan du bo som Gudfaren

I et intervju med Aftonbladet tidligere i år, fortalte hun at hun alltid har syntes at kjærligheten har vært et mysterium.

– Jeg var aldri så smart når det kom til kjærlighet. Jeg ble alltid overrasket. Jeg tror man må bli vant med meg. Kjærligheten er et puslespill, sier hun.

Al Pacino møtte hun på en bar i New York før innspillingen av den første «Gudfaren»-filmen. I selvbiografien hun ga ut i 2014, avslørte hun, ifølge Daily Mail, at hun ble helt besatt av ham.

Les også: Husker du disse kjente filmsitatene?

Hun gjorde alt hun kunne for å få ham til å fri til henne, men etter innspillingen av den tredje «Gudfaren»-filmen, tok forholdet deres slutt.

Nå virker det imidlertid som Keaton er glad for å være singel. Til Aftonbladet fortalte hun at hun ikke er typen til å gifte seg.

– Jeg er ikke lei meg. Jeg er fortsatt veldig glad i livet. Jeg tror ærlig talt at jeg ikke er typen til å gifte meg. Jeg er for selvstendig for det, sier hun. 

Keaton jobber nå med animasjonsserien «Green Eggs and Ham» som er produsert av Ellen DeGeneres. Se Ellen DeGeneres og Diane Keaton snakke om serien her: 

DEL

FØLG OSS