«Fire bryllup og en gravferd» blir TV-serie

NTB

  • Publisert: 30.07-2019
  • Oppdatert: 30.07-2019
Mario AnzuoniNTB Tema

En TV-serie, basert på den britiske 90-tallsklassikeren «Fire bryllup og en gravferd», er ferdig innspilt.

Nå er det klart at serien vil få premiere på den amerikanske strømmetjenesten Hulu 31. juli. Seriens skaper er skuespilleren og manusforfatteren Mindy Kaling – som forteller at man satset på skuespillere med mer ulik bakgrunn enn hva som var tilfellet med originalen.

Les også: Hugh Grant: – Alle valgene jeg tok var antageligvis feil

– Jeg har aldri sett en film der en britisk-pakistansk person og en afroamerikansk person er bestevenner – og samtidig jobber sammen i finansbransjen, uttalte hun nylig under et pressetreff.

Hugh Grant, en av originalfilmens stjerner i originalen fra 1994, kommer ikke til å dukke opp i denne runden. Derimot kommer motspilleren Andie MacDowell til å dukke opp i en mindre rolle, som moren til en av rollefigurene.

Les også: Dame Emma takker moren og mekanikernaboen

TV-serien er spilt inn i London, i samarbeid med Richard Curtis som skrev manuset til filmen. Hovedrollene gjøres av Nathalie Emmanuel, kjent som Missandei i «Game of Thrones», og Nikesh Patel, mest kjent for rollen som Aafrin Dalal i TV-serien «Indian Summers».

DEL

FØLG OSS