Steve Irwins datter er forlovet - se hennes rørende hyllest av sin avdøde far

Andrine Davidsen

  • Publisert: 08.08-2019
  • Oppdatert: 08.08-2019
Russell McphedranAP

Krokodillejegeren omkom i en tragisk ulykke i 2006.  Nå avslører datteren Bindi hvem som får det ærefulle oppdraget med å følge henne opp kirkegulvet.

   

Fans over hele verden sørget da den australske TV-personligheten Steve Irwin tragisk gikk bort etter å ha blitt stukket av en giftig piggrokke under TV-innspilling i 2006. Den erfarne dyrevennen og vitenskapsmannen etterlot seg kona Terri og barna Bindi (8) og Robert (2).

Bindi er nå blitt 21 år og har gått i pappas fotspor og blitt programleder. Hennes drivende gode dyreprogrammer på Animal Planet har gjort henne til et husholdsnavn for dyreelskere verden over.

Les også: Krokodillejeger drept av piggskate

Nå smiler lykken for Bindi. I august forlovet hun seg med vannsportutøveren Chandler Powell, men sorgen blir ekstra tung å bære på så viktige merkedager for den unge programlederen. 

Chandler
Chandler Powell, Bindi Irwin

FORLOVET: Bindi Irwin har funnet lykken med vannsporturøveren Chandler Powell. Nå venter bryllup for det søte paret.

Da hun avslørte nyheten om det forestående bryllupet, la hun ut en rørende hyllest til pappa Steve om hvor flott person lillebroren Robert er blitt, og hvorfor nettopp lillebroren vil få det ærefulle oppdraget å overta farens rolle med å følge henne ned kirkegulvet.

Les også: Dette visste du ikke om Australia

– Pappa. Du ville ha vært så stolt av Robert. Han har vært en utrolig støtte for meg etter at livet gikk inn i et nytt kapittel. Jeg vet at du ville ha strålt av stolthet den dagen han følger meg ned kirkegulvet. Jeg skulle ønske du kunne vært til stede, men jeg vet at ånden din lever videre i oss, skrev Bindi på Instagram.

Bindis kjæreste gikk ned på kne i forrige uke på 21-årsdagen hennes som de feiret i Australia Zoo. Paret har holdt sammen i seks år, og ble kjærester da Bindi bare var 15 år gammel. Snart blir de mann og kone.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS