Disney spiller inn ny versjon av «Alene hjemme»

Andrine Davidsen

  • Publisert: 08.08-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019

Disney bekrefter at de skal lage en nyinnspilling av filmklassikeren med Macauley Culkin i hovedrollen.

I 1990 kom det som skulle bli den ikoniske julefilmen «Alene hjemme». Nå bekrefter Disney-direktør Bob Iger at det går mot en nyinnspilling av filmen til deres strømmetjeneste Disney+, melder blant annet CNN.

Tidligere i år annonserte Disney at de har kjøpt opp store deler av 21st Century Fox, til en sum på over 633 milliarder norske kroner.

Dette gjorde at Disney nå kan prøve å hamle opp med store konkurrenter som Netflix, Amazon og Apple sine strømmetjenester innenfor underholdning.

Les også: Åtte klassiske julefilmer du kan strømme i julen

For å konkurrere med de aller største skal Disney nå gjøre flere nyinnspillinger av populære filmer fra Fox. I tillegg til «Alene hjemme» skal de ifølge NBC News også gjøre nyinnspillinger av «Night at the museum», «Diary of a Wimpy Kid» og «Cheaper by the Dozen», for å glede en ny generasjon.

Det er ikke kjent hvem som skal spille i filmen, om nyinnspillingen blir film eller serie, eller når innspillingen skal gjennomføres.

På Twitter tuller hovedrolleinnhaveren i den originale filmen, Macauley Culkin (38), om den nye versjonen av juleklassikeren:

Macauley Culkin var bare åtte år gammel da han spilte hovedrollen i den aller første «Alene hjemme»-filmen, i 1990. Senere har det kommet «Alene hjemme»-oppfølger nummer to, tre og fire.

Se Startsiden til TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS