Neste Bond-film kommer i april

NTB

  • Publisert: 21.08-2019
  • Oppdatert: 21.08-2019
Daniel Craig spiller Bond i den nye filmen. Foto: Leo Hudson/AP

Den 25. James Bond-filmen får tittelen «No Time to Die». Filmen, som har scener innspilt i Norge, får premiere i april neste år.

Filmen har lenge bare gått under kallenavnet «Bond 25». Tirsdag ble tittelen kunngjort. Daniel Craig vender tilbake til sin rolle som 007 i «No Time to Die». Det blir hans femte James Bond-rolle. Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw og Ralph Fiennes vender også tilbake på rollelisten. Oscar-vinner Rami Malek spiller skurken.

Filmen regisseres av Cary Fukunaga og har premiere i Storbritannia 3. april. I USA får filmen premiere 8. april.

Les også: Her er de nye Bond-skuespillerne

Innspillingen har ikke gått smertefritt. I juni ble en person skadd da det oppsto en eksplosjon under filming i Pinewood Studios. Craig fikk skader i en fot da han i mai gjorde et stunt under innspilling på Jamaica.

Produksjonen av den 25. Bond-filmen har blitt forsinket gjentatte ganger som følge av strid rundt manus, delvis som følge av at den Oscar-vinnende regissøren Danny Boyle ble erstattet av Fukunaga i september i fjor.

Se video: Bond-pikene gjennom tidene: 

DEL

FØLG OSS