«Home and Away»-stjerne er død

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.08-2019
  • Oppdatert: 21.08-2019
Unwin spilte rollen som Jesse McGregor i serien. Foto: Seven Network

Ben Unwin ble bare 41 år. 

Det bekrefter politiet i delstaten New South Wales i Australia i en uttalelse, ifølge 7News.

Politiet har så langt ikke sagt noe om årsaken til dødsfallet, men skriver at saken ikke behandles som et mistenkelig dødsfall.

Unwin var mest kjent for sin rolle som Jesse McGregor i dramaserien «Home and Away», som han spilte i fra 1996-2000 og senere fra 2002-2005. Etter dette, la han skuespillerkarrieren på hylla, begynte å studere jus og jobbet som advokat.

Les også: Australsk såpe på strømmepallen

Kanalen The Seven Network, som har sendt «Home and Away» siden 1988, skriver i en uttalelse at de ble veldig triste av å høre nyheten om Unwins dødsfall.

«Både produksjonsteamet og skuespillerne er triste av å høre om at deres tidligere kollega Ben Unwin har gått bort. Ben’s innsats i rollen som Jesse McGregor huskes med kjærlighet», skriver kanalen i uttalelsen.

Den tidligere skuespilleren ble bare 41 år, og døde dagen før han skulle fylt 42. Flere av hans tidligere skuespillerkollegaer i «Home and Away» har delt sine minner om Unwin på sosiale medier.

Les også: Husker du «Dynastiet»? Slik ser skuespillerne ut i dag!

Kimberley Cooper, som spilte rollen som Gipsy Smith i serien, skriver på Instagram at Unwin alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet hennes.

«Vi hadde flere år med latter, enten det var fnising fordi vi måtte spille elskere i en scene på settet, eller om det var latterkramper på puben etter jobb», skriver hun. 

DEL

FØLG OSS