Husker du TV-serien «Bundy»? Slik ser stjernene fra serien ut nå!

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.08-2019
  • Oppdatert: 29.08-2019

Flere av skuespillerne fikk sitt gjennombrudd i den populære 80-tallsserien.  

Serien «Married… With children» gikk også under navnet «Bundy», og ble først sendt på amerikansk TV fra 1987 til 1997.

Her til lands ble den sendt på TV3 fra 1989. Serien handlet om den tragikomiske karakteren Al Bundy og familien hans. Bundy jobber i en skobutikk og er gift med husmoren Peggy. Sammen har de barna Kelly og Bud.

Det var Ed O’Neill som spilte hovedrollen som den miserable Al Bundy. Han ble nominert til to Golden Globe-priser for rollen, og etter serien tok slutt, spilte han i flere filmer som «Dutch» (1991) og «Little Giants» (1994).

Les også: Stjernene fra «The Nanny»: Se hvordan de ser ut nå!

Nå spiller han rollen som Jay Pritchett i den populære komiserien «Modern Family». De andre skuespillerne fra familien Bundy har også fortsatt å jobbe som skuespillere i ettertid. 

Katey Segal spilte rollen som Peggy Bundy. Etter serien ble ferdig, hadde hun stemmen til karakteren Leela i animasjonskomedien Futurama, og senere fikk hun roller i serier som «8 Simple Rules» og «The Big Bang Theory», ifølge IMDb.

Christina Applegate gjorde også suksess i film- og TV-bransjen etter seriens slutt. I serien, spilte hun rollen som datteren til Al og Peggy Bundy. I ettertid, spilte hun blant annet i filmene om «The Anchorman» sammen med Will Ferrell. I april i år, kom det frem at hun hadde fått en av hovedrollene i Netflix-serien «Dead to Me».

Les også: Dette er Netflix'dyreste serier

Lillebroren i familien Bundy ble spilt av David Faustino. Han er fortsatt mest kjent for rollen som Bud Bundy, men har også spilt i kjente serier som «Modern Family», Entourage og «Bones», ifølge Entertainment Weekly.

Se hvordan skuespillerne fra Bundy ser ut nå i videoen øverst!

Få oversikt over ukas TV-programmer. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS